به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام؛ فتحالله سارایی با بیان این مطلب افزود: سطح زیر کشت این محصول در شهرستان بیش از 104 هزار هکتار است که بیش از 82 هزارهکتار از آن دهستان میشخاص به خود اختصاص داده است.
وی با توجه به پیش بینی انجام شده توسط جهاد کشاورزی استان مبنی بر اینکه برداشت این محصول در سال جاری در هر هکتار بیش از 10 تن زردآلو باید تولید شود، خاطر نشان کرد: به دلیل برخی مشکلات سر راه، بهرهبرداری این محصول به 7 تن در هر هکتار رسیده است.
سارایی تصریح کرد: گرد و غبار بیش از حد، خشکسالی و کمبود ریزشهای ابرناکی و به وجود آمدن بیماری غربالی از جمله مشکلات سر راه تولید این محصول بوده است.
وی با اشاره به علت به وجود آمدن بیماری غربالی محصول زردآلو، افزود: علت به وجود آمدن این بیماری سهلانگاری کشاورزان در بحث سمپاشی و حمایت درست از این محصول باغی است.
سارایی اضافه کرد: در کل باغها استان بیش از یک هزار نفر بهره بردار مشغول فعالیت هستند که بیش از 500 نفر از آنها کشاوزان دهستان میشخاص هستند.
کارشناس مسئول باغابانی شهرستان ایلام با اشاره به تاثیرگذاری بیماری غربالی در کیفیت محصول زردآلو خاطر نشان کرد: اگر به طور دقیق و به موقع توسط کشاورز سمپاشی انجام شود، از به وجود آمدن این بیماری جلوگیری میشود، با وجود اینکه سم مورد نیاز در اختیار آنها گذاشته میشود اما به طور ناقص از طرف کشاورزان سمپاشی و حمایت از محصولات باغی انجام میشود./ب