سيد علي محجوبي توليد كننده قارچ در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با بيان مطلب فوق افزود: توليدكنندگان قارچ با بهره گيري از فرصت هاي ايجاد شده در جهت ارتقاء محصولات خود هستند اما موانع مشكلات گاهي مانع گسترش اين بخش مي شود.
وي ادامه داد: ميزان مصرف سرانه قارچ در سال گذشته 650 گرم بوده كه اميد است با حمايت هاي دولت سرانه ي مصرف را در كشور دو چندان كنيم.
محجوبي افزود: بسياري از مزارع پرورش قارچ به علت نوسانات قيمت و افزايش هزينه هاي توليد از توليد بازمانده و تعطيل شدند.
وي تاكيد كرد: با ورود دانش فني روز و استفاده از سيستم هاي جديد به احداث واحدهاي توليدي قارچ خوراكي بپردازيم تا سرمايه ملي را با مديريت صحيح گسترش دهيم.
محجوبي خاطر نشان كرد: با ايجاد بسترسازي هاي مناسب و ارائه آموزش و الگوسازي مصرف، توليد قارچ را در كشور افزايش دهيم./عب