نقی میرزاکریمی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارارن رودهن اظهار داشت: درخواست عاجزانه و البته همیشگی مجموعه محیط بانان پاسگاه منطقه حفاظت شده پارک ملی لار از مردم، نچیدن گل های شقایق است.
فرمانده پاسگاه محیط بانی منطقه حفاظت شده پارک ملی لار تصریح کرد: عمری کوتاه خارج از منطقه و همچنین کاهش تعداد شقایق های نسبت به سال گذشته در صورت چینش این گیاه را به عنوان دو ویژگی بارز شقایق ها نام برد.
وی اضافه کرد: متأسفانه هر سال مأموران این نهاد، تذکرات لازم به مردم را گوشزد می کنند، اما دوباره شاهد این موضوع و از بین رفتن شقایق های زیبا هستیم.
میرزاکریمی افزود: باید این نکته را متذکر شویم که چیدن گل شقایق وحشی مصداق بارز از بین بردن رستنی ها قلمداد و به لحاظ قانونی، تخلف شمرده می شود.
وی ادامه داد: از این رو، گلهای شقایق وحشی پس از مدت کوتاهی از چیده شدن به سرعت دچار مرگ می شوند و از آن بدتر، اگر این چینش پیش از زمان باردهی و گرده افشانی روی دهد، بی شک سال آینده شاهد رویش کمتری از این گونه گیاهی کم نظیر خواهیم بود.
به گفته میرزاکریمی، این روزها دشت شقایق های منطقه لار در حال سپری کردن زیبا ترین چهره خود در طول سال و آماده پذیرایی از مردم، گردشگران و عکاسان است.
شایان ذکر است دشت لاردر 38 کیلومتری شمال شهر رودهن واقع شده است./س