به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران اصفهان حجت الاسلام 'احمد سالك' دیروز در جمع خبرنگاران گفت: در مجلس نیز همین موضوع با نمایندگان در میان گذاشته شد كه امیدواریم بزودی مصوب شود زیرا تولید ملی آغاز یك حركت جدید بعد از جهاد اقتصادی است و باید به صورت ویژه كار چند ساله ای در این زمینه انجام شود.
حجت الاسلام سالك با بیان اینكه سیاست مجلس نهم تعامل با دو قوه اجرایی و قضایی و دستگاههای مرتبط با مجلس است، افزود: فشارهای موجود و تجربه مجلس هشتم نشان می دهد در فضای كنونی بیش از هر چیز به گفت وگو نیازمندیم.
وی پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری و مردم را از دیگر اولویت های كاری خود برشمرد و اظهار داشت: برای احیای این مطالبات باید ساز و كار منظمی داشت.
وی با بیان اینكه مردم ما بصیر و آگاه هستند، افزود: مردم نیازمند آرامش و آسایش فكری، امنیتی و اخلاقی در حوزه های خانواده و محیط كار هستند.
وی گفت: مردم به دلیل حضور در بخش های مختلف به خوبی می توانند بهترین راهكارها را ارائه دهند و از همین رو كارگروههای صنعتی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و كشاورزی در استان راه اندازی شد و جمع بندی نظرات آنها در اختیار نمایندگان استان قرار خواهد گرفت.
حجت الاسلام سالك افزود: تقویت شورای فرهنگ عمومی، ایجاد هم افزایی بین دستگاههای فرهنگی استان، راه اندازی اتاق فكر در حوزه و دانشگاه و حركت جهادی در امر موقوفات از مهمترین اولویت های فرهنگی استان است.
وی ایجاد شبكه های مجازی، تقویت كانون های فرهنگی در مساجد، كادر سازی، هدایت سازمان های مردم نهاد و توجه به آسیب های اجتماعی را از مهمترین اولویت های بخش اجتماعی دانست.
وی افزود: بصیرت افزایی، تقویت هویت ملی و مدیریت بحران در تهدید ها نیز سه اولویت سیاسی است.
نماینده مردم اصفهان مهمترین اولویت های اقتصادی استان را حل معضل آب استان، مساله مصلا و مترو، تسریع در راه اندازی راه آهن سریع السیر اصفهان – تهران، ایجاد زیر ساخت بخش های كشاورزی، تولید، توزیع برق، گاز و شبكه اطلاعات و ارتباطات برشمرد.
وی رفع این مشكلات را در پرتو اتحاد و همدلی نمایندگان دانست و گفت: در عرصه مدیریتی به جای سهم خواهی باید شایسته سالاری حاكم شود.
وی با بیان اینكه وجود كارخانه های آلاینده و بیش از 90 شهرك صنعتی در استان موجب تهدید محیط زیست شده است، افزود: از یك سو 75 درصد مساحت استان كویر است و از سوی دیگر وجود كارخانه ها موجب رشد آلاینده ها در زمین، آب و هوا شده است.
حجت الاسلام سالك گفت: با توجه به وضع استان راه اندازی دانشكده حقوق آب و محیط زیست در دستور كار نمایندگان استان قرار دارد.
وی اظهار داشت: با راه اندازی قرارگاه آب، با كاهش آب شرب و صنعت، آب كشاورزی استان در اسفند ماه در اختیار كشاورزان قرار گرفت.
وی با بیان اینكه در زمان حاضر 300 میلیون متر مكعب آب در سد زاینده رود
موجود است، گفت: با راه اندازی تونل بهشت آباد تضمین خوبی برای آب استان خواهیم
داشت./س