به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران شهرکرد:
مسعود میرزایی گفت: سیب زمینی، خیار، گوجه فرنگی، پیاز و سایر سبزیجات در زمین های کشاورزی استان کشت شد.
وی با اشاره به این که 10 هکتار از این سطح به صورت گلخانه ای و بقیه در فضای آزاد کشت شده است، افزود: به دلیل خشکسالی سطح زیر کشت نسبت به سال گذشته 25 درصد کاهش یافته است.
وی بابیان اینکه این محصولات در بازارهای داخل استان به مصرف می رسندافزود:کاشت محصولات سبزی و صیفی از 15 اردیبهشت ماه آغاز شده و تا دهم تیر ماه ادامه دارد./س