رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران خبر داد؛
رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران خبر داد؛
به گزارش خبرنگاراجتماعی باشگاه
خبرنگاران، "محمود عسکری آزاد" با بيان اينكه با اجراي اين پروژه از تبعات ناشي از بقاياي سموم در محصولات كشاورزي جلوگيري مي شود ،گفت:
استاندارد سازي كيفي محصولات كشاورزي و غذايي عرضه شده، عوامل آسيب زا و
خطرناك در این محصولات از اهداف اجراي آن بشمار مي رود.
وی افزود: مطالعه پيامدهاي زيست محيطي اجتماعي و اقتصادي ارائه
شده محصولات توزيع شده در ميادين ميوه و تره بار، از جمله موارد پراهمی در
این طرح مطالعاتی است.
رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران يادآور شد: این تحقیق طبق برنامه زمان بندي ظرف مدت 8 ماه و با
ارائه نتایجی همچون شناسايي خلاء ها و نواقص ساختاري در بهبود وضعيت كنترل
كيفيت محصولات كشاورزي، معرفي روش هاي نوين و تحليل هزينه فايده بكارگيري
تكنولوژي ها، شناخت عوامل آسيبزا و موثر بر محصولات توزيع شده ميادين ،
ارائه الگو و راه هاي كنترل بر كيفيت محصولات عرضه شده در ميادين تره بار،
آگاه سازي عرضه كنندگان و مصرف كنندگان محصولات كشاورزي و غذايي از نحوه
مصرف و خطرات ناشي از مصرف بي رويه توليدات و محصولات كشاورزي ، و نهایتا
ارائه دستورالعمل كنترل استاندارد كيفيت محصولات در ميادين ميوه و تره بار
به پايان می رسد./ف