به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران اراک ،میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است و هر ۱۰۰ گرم میگو حاوی ۷۷ میلیگرم آب و ۹۹ کالری انرژی و ۱/۱۸ گرم پروتئین، ۸۰/۰ چربی و ۱۶۳ میلیگرم کلسترول و ۹۱ میلیگرم قند است.
بر پایه ی این گزارش ،از نظر مقایسهای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند نظیر گوشت و ماهی و گروه ماکیان، میگو کالری کمتری دارد. پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینههای لازم جهت رشد است. پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم بند به راحتی هضم میشود برای گروههایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تامین پروتئین روزانه آنها است.
میگو دارای چربی کمی است. اسیدهای چرب امگا ۳ که از دسته اسیدهای چربی غیراشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند در میگو به وفور یافت میشوند. این دسته از اسیدهای چرب میتوانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی موثر واقع شوند.
میگو منبع غنی از املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، مس و فسفر است.
خواص برتر ماهی برای بدن:خواص ضدالتهابی، تنظیم تری گلیسیریدهای خون، تنظیم عملکرد ایمنی بدن، جلوگیری از ناهماهنگی ضربان قلب، تکامل سیستم عصبی جنین، بالا بردن ضریب هوشی کودکان.
روغن ماهی، مکملی که هر روز نیاز است
تنها مکمل مورد نیاز برای تضمین سلامت مفاصل، روغن ماهی است. زیرا حاوی اسیدهای چربی ضروری برای بدن است. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در روغن ماهی موجب افزایش کارایی ذهنی در کودکان و جلوگیری از ابتلای سالمندان به آلزایمر میشود./س