در بحث مصرف کالري ها، گذشته از مقدار آن، نوع کالري نيز مهم است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، تحقيقات نشان مي دهد که اشخاص بنا بر نوع کربوهيدرات، پروتئين و چربي مصرفيشان، موقت يا پايدار بودن کاهش وزن خود را نيز تعيين مي کنند.
 با کاهش مقدار کالري هاي مصرفي براي کاهش وزن، در مرحله بعد نوع و ويژگي کالري که مصرف مي شود تعيين کننده دوام لاغر شدن خواهد بود.
 اين تحقيق به صورت يک دوره 7 ماهه فشرده کاهش وزن روي 21 نفر نشان داد که رژيم غذايي سنتي کم چرب، سوخت و ساز بدن را کم تر و تنبل تر از يک رژيم با ميزان پروتئين بالا خواهد کرد و اين موضوع در سخت ترين بخش رژيم کاهش وزن که حفظ کاهش سطح چربي است، بسيار مهم است. اين تحقيقات اين نظريه را که مقدار کالري مصرفي مهم نبوده و تنها نوع غذاي مصرفي در کاهش وزن مهم است را تقويت مي کند چراکه کيفيت کالري بر مقدار مصرف آنها مؤثر است./ط
برچسب ها: رژیم ، لاغری ، کالری ، چربی ، پروتئین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار