ـبه گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک مواردي كه بايد در رژيم غذايي كاهش داد:
به جاي غذاهاي سرخ شده، از كباب شده استفاده كنيد.
چربي هاي اضافي را از خوراكها و غذاهاي گوشتي حذف كنيد.
بجاي پنير چرب از انواع كم چربي استفاده كنيد.
سعي كنيد به جاي خامه از ماست كم چربي استفاده كنيد.
به جاي شير چرب از شير پاستوريزه كمچربي استفاده كنيد.
مصرف شيريني ها پاي ها و كلوچه ها و كيك ها را محدود كنيد
از قسمت هاي كم چرب گوشت استفاده كنيد و تمام چربي هاي قابل رويت را جدا كنيد و از مرغ و ماهي بيشتر از گوشت قرمز استفاده كنيد.
ـ مواردي كه بايد در برنامه غذايي خود افزايش دهيد:
غذاهاي گياهي: سبزيجات، حبوبات و بقولات مانند انواع لوبيا و عدس و غيره
غذاهاي تهيه شده از غلات، غلات صبحانه، ماكاروني، برنج، نان، ميوهها
آنچه
مسلم است هيچ يك از مواد غذايي به خودي خود مضر نميباشند، بلكه تركيب غلط
آنها در يك رژيم غذايي نامناسب است كه مشكل آفريني ميكند.
چه تغييرات ديگري بايد انجام گيرد؟
علاوه
بر اين كه يك رژيم خوب ميتواند نقش مهمي در كاهش بيماري قلبي داشته
باشد، موارد ديگري را نيز بايد رعايت كرد. پس براي اينكه يك قلب سالم داشته
باشيد:
ـ سيگار را ترك كنيد.
ـ وزنتان را در محدوده مطلوب نگه داريد.
ـ استرس نداشته باشيد.
ـ به طور مرتب ورزش كنيد. /س