به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران فارس رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: این طرح برای سالم سازی و اطمینان بخشی به مصرف کنندگان آغاز شده است.
مهرزاد خرد افزود : تمامی زیر ساخت های لازم از جمله آزمایشگاه و نیروهای نظارتی این طرح مهیا شده است .
وی گفت: در این طرح محصولات صیفی به ویژه سبزیجات از زمان کاشت تا پایان برداشت تحت نظارت کارشناسان خواهد بود و محصولاتی که به لحاظ میزان کود، سموم شیمیایی و نوع آب مصرفی استاندارد های لازم را رعایت کرده باشند دارای شناسه می شوند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: اجرای این طرح که هم اکنون در استان فارس آغاز شده و علاوه بر سالم سازی باعث به حداقل رسیدن مصرف کود و سموم شیمیایی خواهد شد.
سبزیجات تولیدی فارس با تولید سالانه 3 میلیون تن انواع سبزی و صیفی مقام اول کشور در تولید این محصول را در اختیار دارد./س