به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، این ضد انقلاب با ناراحتی از پس زدن ائتلاف چند نفره به اصطلاح جمهوری خواهان توسط ربع پهلوی نوشته است :" اینک که بیش از یکصد سال از خیانت شاهزاده های قجری میگذرد، شاهزاده ای دیگر، پس از چندسالی بازی با دموکراسی و سخن گفتن از این که او شهروند سادهای بیش نیست، شرم و آزرم را یکسر به کنار نهاده است و نه تنها خویشتن را "پادشاه قانونی ایران" خوانده، که در سودای بازگرداندن خاندان پهلوی به تخت شاهی، در ستایش از دخالت نظامی دولتهای خارجی در ایران و به پیشباز رفتن ایرانیان «از مهاجمان خارجی»، زبان گشوده وچشم بر یاری کشورهایی مانند عربستان، کویت و قطر دوخته است.
اميني با افشاگري در خصوص كمكهاي مالي عربستان به ربع پهلوي ميگويد: آقای رضا پهلوی، ناراست گویانه چنین مینمایانند که گروه گستردهای از مردم ایران، برای ورود "مهاجمان خارجی"، دوچشم به راه و دوگوش بر پیغام بستهاند و برای مداخله نظامی در سرزمینشان، روزشماری میکنند. چنین سخنان نادرست و به دور از خرد، شاید کمکهای مالی برای آقای رضا پهلوی را درپی داشته باشد، که گویا داشته است.
وی با اعتراف به عدم حمايت مردمی از اپوزوسیون می نویسد:" پرسشی که هر انسان خردمندی میتواند از آقای رضا پهلوی بکند، این است که به هم پیوستن پانزده گروه خارج از کشوری که بنا است هر یک، نمایندهای به کمیته مرکزی شورای زیر رهبری وي بفرستد، در شرایطی که میدانیم بیشتر این گروهها دارای پایه و هواداران بسیاری در خارج هم نیستند تا چه رسد به داخل کشور، چگونه نمایندهی جنبش دموکراسی خواهی مردم ایران خواهد بود؟ آقای رضا پهلوی، پاسخ را از راه یک بررسی بسیار علمی به پرسش گر و از آن راه به مردم ایران دادهاند: "نام مرا هرکس در ایران میشناسد. اگر من از شما خواهش کنم با موبایل خود شماره ای را در ایران بگیرید، مردم آن سوی خط من را میشناسند..."!!
اميني در ادامه نوشته خود با اشاره به ادعاهاي بي پايه و اساس ربع پهلوي در خصوص استقبال مردم ايران از دخالت خارجي در امور كشور مي نويسد:نیک بنگرید که در هیچ کجای این گفت و گو، رضا پهلوی ، نمیگوید که او مخالف دخالت نظامی در ایران است. او پس از ستایش از دموکراسیهای حقوق بشری عربستان، بحرین و قطر که آشکارا هوادار حمله نظامی به ایران اند، میگوید که "بسیاری از ایرانیها حتی برای خلاصی از حکومت طرف مهاجمان خارجی را خواهند گرفت"! گستاخی را هم مرزی بایستی و بی پروایی را میزانی.
اين ضد انقلاب در ادامه با يادآوري تجربه نادرست چني از استقبال مردم عراق از حضور نيروهاي خارجي در جريان جنگ آمريكا عليه عراق ميگويد:ایشان به دولتهای خارجی اعلام میکند که از پیامد دخالت نظامی در ایران بیمناک نباشند زیرا ایرانیها هم با آغوش باز به استقبال نیروهای نظامی شان خواهند آمد. همان سخن نادرستی که آقای چنی، معاون رییس جمهور پیشین ایالات متحد، برای پشتیبانی از لشکر کشی به عراق میزد .
در جاي ديگري از نوشته اميني، وي با اشاره به بخش ديگري از مصاحبه ربع پهلوي با هفته نامه آلماني مي نويسد:خبرنگار این هفته نامه، با خودداری بسیار، به رضا پهلوی یادآوری میکند که "ایران در زمان پدر شما کشور چندان دموکراتیکی نبود". رضا پهلوی کاسه کوزه را بر سر مردم ایران میشکند و میگوید، ایران آمادگی دموکراسی را نداشته است! میگوید که چشم انداز پدرش برای ایران یک کشور دموکراتیک بوده، اما مردم هنوز شایستگی دستیابی به آن را نیافته بودند: "پدرم براین باور بود که باید ابتدا به مردم تا حدی آموزش بدهد تا دمکراسی امکان پذیر شود. میخواست ابتدا جامعه مدنی ایجاد کند".!!
اظهارات امینی اگرچه در جهت زور آزمایی ائتلاف چند نفره به اصطلاح جمهوری خواهان و گروه ورشكستگان سياسي سلطنت طلب بر سر توهم قدرت نداشته شان در کشور است جریاناتی که از طرف مردم در چند دهه گذشته طرد و منزوی شده اند . اما حاوی نکات قابل توجه ای در خصوص افشای پشت پرده نیات پلید دشمنان این مرز و بوم می باشد.