کاکائو حاوی ماده ای به نام تئوبرومین است که خاصیت ضد سرفه دارد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبريز، تحقیقات نشان می دهد کاکائو که می توان آن را ساده با شیر مخلوط کرد و سرکشید، سه برابر از داروهای ویژه ای که اکنون به بیماران مبتلا به سرفه های ویروسی داده می شود، موثرتر است و برخلاف آنها اثرات جانبی وخیم ندارد. ماده موثر در کاکائو که این اثر مهم را دارد، تئوبرومین است که خاصیت ضد سرفه آن شناخته شده بود.

طي اين تححقيقات به دسته اول از افراد مورد آزمایش تئوبرومین داده شد. به دسته دوم کدئین که اکنون به عنوان داروی ضدسرفه تجویز می شود و به دسته سوم پلاسبو؛ یعنی ماده بی خاصیت در رابطه با آزمایش مورد نظر، مثلا آب مقطر. سپس از یک ماده ایجاد کننده سرفه یعنی کاپساسین که در فلفلهای تند موجود است، استفاده شد.

 از این ماده برای تحقیقات در مورد داروهای ضد سرفه استفاده می شود. بعد میزان این ماده که باید به سه گروه داده شود، اندازه گیری شد. نتایج نشان داد به کسانی که کاکائو داده شده بود باید سه برابر کسانی که کدئین دریافت کرده بودند، کاپساسین داده می شد تا دچار سرفه شوند. تئوبرومین فعالیت عصبهایی را که باعث تحریک سرفه می شوند، می کاهد. حُسن کاکائو به عنوان داروی ضد سرفه این است که به اندازه کدئین محدودیت در دز مصرفی آن وجود ندارد، ضمن آنکه اثرات خواب آور و یبوست زای کدئین را ندارد./س
برچسب ها: سرفه ، کاکائو ، شیمیایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.