سلیمانی
در در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز با بیان این مطلب گفت:
دانش آموختگان کشاورزی با ورود به عرصه تولید در افزایش کمّی و کیفی
محصولات نقشی تعیین کننده خواهند داشت.
وی تصریح کرد: اگر استانداردی در خصوص تولید محصول کشاورزی داشته باشیم، کارشناسان مطابق با همان استاندارد نظارت می کنند.
سلیمانی
با یادآوری اینکه علمی شدن تولید به نفع تولیدکننده و مصرف کننده خواهد
بود، گفت: هدف سازمان علمی نمودن فرآیند تولیدات کشاورزی یعنی حرکت به سمتی
که با نظارت کارشناسان سلامت محصولات تضمین شود./س