به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ سمانه عزیزی، کارشناس ارشد تغذیه و رژيم درماني دانشگاه علوم پزشكي ياسوج ضمن بیان این مطلب تأکید کرد: خوردن زیاد چربی های اشباع شده مانند روغن های جامد، محصولات لبنی پرچرب، گوشت قرمز و هم چنین مصرف غذاهای فرآیند شده مانند سوسیس و کالباس با داشتن ترکیبات نیتراتی خطر ابتلاء به
سرطان را افزایش می دهند.
سمانه عزیزی تغییر در رژیم غذایی، خوردن روزانه حداقل پنج بار میوه و سبزیجات، افزایش مصرف حبوبات، مغزها و غلات سبوس دار را برای پیشگیری از ابتلاء به سرطان توصیه کرد.
وی با تصریح کاهش مصرف غذاهای پرچرب مانند کره، لبنیات پرچرب، کله پاچه، سس مایونز و گوشت قرمز، ادامه داد: کاهش مصرف غذاهای شور، کنترل وزن و افزایش فعالیت های بدنی نقش مؤثری در پیشگیری از این بیماری دارد./ح