سرپرست جهادكشاورزي ملكان گفت: از 11 مركز پرورش ماهي در اين شهرستان 7 مركز در حال حاضر به فعاليت مشغول است.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبريز، فتحي ديروز در جشنواره مصرف ماهي كه در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار گرديد بر فعاليت 4 واحد غير فعال بمنظور بالا رفتن توليد منطقه تاكيد كرد. وي با اشاره به عرضه مستقيم در 2 مركز خواستار حضور شهروندان و خريد شد.

فتحي همچنين بمنظور ارتقا فرهنگ مصرف آبزيان در ملكان بر ايجاد غرفه هاي مستقيم عرضه ماهي در سطح شهر تاكيد كرد و از شهرداري و شوراي شهر تقاضا داريم بمنظور عرضه مستقيم چند غرفه در سطح شهر در اختيار جهاد قرار دهند. در ادامه جشنواره كارشناس بهداشت استان نيز بر افزايش مصرف ماهي در جامعه تاكيد كرد.

پورعلي افزود: ماهي بخاطر وجود مواد پروتئيني، ويتامين ها ومواد معدني و  نيز چربي كمتر يك غذاي سالم  بوده و از بروز برخي بيماريهاي شايع در جامعه  از جمله چاقي – فشارخون – ديابت و سكته هاي قلبي و مغزي جلوگيري مي كند.

وي مصرف ماهي حداقل 3 بار در هفته را به مادران باردار  توصيه كرد و گفت: ضريب هوشي در مادراني كه در دوران بارداري از ماهي استفاده كنند بيشتر از ساير كودكان است.

پورعلي با بيان اينكه  پخت ماهي بهتر است به صورت غير سرخ كردني از چمله آب پز باشد اظهار داشت در صورت پخت ماهي توسط روغن همه ارزش هاي غذايي آن از جمله امگا3 از بين رفته و انواع بيماريهاي قلبي و قندي را نصيب مصرف كننده مي كند. /س
برچسب ها: ایجاد ، غرفه ، ماهی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.