به گزارش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، مسئول بیماران خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در داروهایی مانند کورتون ها، سیکلوسپورین، تاکرولیموس، آزاتیوپرین و مایکوفنولات که برای جلوگیری از پس زدن پیوند استفاده می شوند، بر رژیم غذایی تأثیر بسزایی دارند.
ساسان عباسی اظهار کرد: بسیاری از بیماران پس از پیوند کلیه اشتهای زیادی پیدا کرده و به طور ناخواسته دچار افزایش وزن می شوند که این لازم است برای جلوگیری از این حالت از خوردن غذاهای چرب، شیرینی ها، کلوچه و سایر غذاهای غنی از چربی یا شکر خودداری کنند.
وی ابراز کرد: می توان با خوردن غذاهایی مانند سبزی ها و میوه های تازه، گوشت بدون چربی،
ماهی، مرغ بدون پوست، فرآورده های شیر بدون چربی و نوشابه های رژیمی، دریافت کالری را کنترل کرد.
وی تصریح کرد: کنترل وزن، بیماران پیوندی را از مشکلات ناشی از بیماری های قلبی،
دیابت و
فشارخون بالا محافظت می کند و این افراد می توانند با انجام فعالیت های جسمی و پیروی از یک رژیم غذایی کم کالری، از اضافه وزن خود جلوگیری کنند.