معاون فنی جهاد کشاورزی ساوه گفت: در سه ماهه نخست امسال 6هزار و 510 تن محصول دامی در این شهرستان تولید شد.

كارگر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: این محصولات شامل 210 تن گوشت قرمز، 790 تن گوشت مرغ، پنج هزار و 400 تن شیر خام و 110 تن تخم مرغ است.

وی اظهار داشت: هم اكنون 143 واحد صنعتی پرورش دام و طیور در شهرستان ساوه فعال است.

وی بیان كرد: دامداران با شركت در آموزش های ترویجی جهاد كشاورزی می توانند تولیدات دامی خود را به لحاظ كمی و كیفی ارتقا دهند./س

برچسب ها: محصولات دامی ، ساوه ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.