به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام ؛ بهزاد علیزاده عصر دیروز در نشست شورای اداری شهرستان مرزی دهلران گفت: در نشست 6+5كه استانداران پنج استان مرزی ایران و شش استان مرزی عراق حضور داشتند در تفاهمنامه بین كشورهای ایران وعراق و استان های میسان و ایلام بر راه اندازی بازارچه مرزی در این شهرستان توافق شد.
وی ابراز امیدواری كرد: با توجه به فراهم بودن زیرساخت های این بازارچه و عزم جدی مسوولان استان و شهرستان اقدام های تكمیلی آن در سطح وزارتخانه كشور و امور خارجه پیگیری شود.
فرماندار شهرستان مرزی دهلران افزود: پیش از این در سفر هیات عراقی به استان ایلام راه اندازی این بازاچه مورد تاكید قرار گرفت و هیات عراقی نیز تمایل خود برای راه اندازی اعلام كرد.
علیزاده در ادامه به نشست استاندار ایلام با كشاورزان دهلران اشاره و تاكید كرد: در این نشست مقرر شد بمنظور بررسی مسایل و مشكلات حوزه كشاورزی دهلران كارگروهی با مسوولیت معاونت برنامه ریزی استانداری و با حضور مدیران مرتبط شهرستان تشكیل شود.
وی در ادامه به قابلیت ها و ظرفیت های بخش كشاورزی در دهلران اشاره و بیان داشت: از زمان تشكیل كارگروه توسعه بخش كشاورزی این شهرستان تاكنون 236 طرح با تسهیلاتی بالغ بر 454 میلیارد ریال تصویب شده است.
فرماندار دهلران اضافه كرد: استفاده از ظرفیت های كارگروه توسعه بخش كشاورزی موجب تحول در امر تولید محصولات كشاورزی و ایجاد اشتغال در این شهرستان مرزی می شود.
علیزاده همچنین به سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی به استان اشاره و گفت: اختصاص 25 میلیارد ریال اعتبار برای اتمام كنار گذر دهلران و افزایش تسهیلات مسكن مهر موسیان از 225 میلیون ریال به 250 میلیون ریال از دستورات وزیر در این سفر بود.
وی گفت: در دهلران نیز شش پروژه شامل سد دویرج، شبكه های آبیاری و زهكشی دویرج، میمه و عین خوش فكه و دشت عباس و طرح های گازرسانی و كارخانه سیمان در ردیف طرح های مهر ماندگار هستند.
علیزاده افزود: مهم ترین مزیت این طرح ها بهره برداری آنها تا پایان دولت دهم است.
وی گفت: 16 طرح دیگر واجد شرایط این شهرستان برای قرارگرفتن در لیست مهر ماندگار معرفی شده اند كه امیدواریم مورد عنایت دولت واقع شوند. /س