نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: جویدن برگ درخت زرشک نیزبرای بهبود بيماري هاي دهاني به ويژه ورم لثه تاثیرگذار خواهد بود.
وی تصریح کرد: بيشتر قسمت هاي زرشک از جمله پوست، دانه، برگها و ميوه آن اثرات دارويي قابل توجهي دارند.
نقشی ادامه داد: جوشانده شاخه هاي جوان زرشك همراه با برگ آن، براي پيشگيري از گسترش بيماري هاي دهان و دندان به صورت موضعي می توان مصرف نمود.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: زرشک در شهرستان هاي بيرجند، گناباد، قائن، فردوس و كاشمر به وفور يافت مي شود.
وی اظهار داشت: جوشانده برگ زرشك براي مداواي اسهال مصرف مي شود و كوبيده برگ تازه زرشك را براي مداواي زخم ها به صورت استعمال خارجي به كار مي برند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: نوشيدن دو فنجان ازآب زرشک براي مداوا و تسكين موقت تنگي نفس مفيد است.
نقشی تاکیدکرد: غرغره آب زرشك جوشيده گلودرد را درمان مي كند./س