سلام آقاي تغيير به آقاي مخملي!
در حالي كه 4 ماه ديگر انتخابات رياست جمهوري آمريكا برگزار خواهد شد روزنامه واشنگتن تايمز نتوانست در برابر شدت شعارهاي توخالي و توهم و جوزدگي اوباما سكوت كند.
اين روزنامه آمريكايي با بيان اين كه آخرين شعار انتخاباتي اوباما براي انتخابات پيش روي نوامبر عبارتست از؛«من روي آمريكا شرط بندي مي كنم» نوشت: نتيجه اين شرط بندي باخت آمريكا است.
واشنگتن تايمز با اعتراض نسبت به اين كه اخيراً دهها هزار نفر درآمريكا كار خو د را از دست داده اند به تفسير شرط بندي «آقاي تغيير» پرداخت: «بدهي دولت بسيار بالاست و اوباما باعث سقوط كشور شده و نشانه ركود اقتصادي نمايان شده است.»
خاطرنشان مي شود براساس آمار اخير صندوق بين المللي پول، بدهي آمريكا عدد نجومي 16 هزار ميليارد دلار را پشت سر گذاشته است. واشنگتن تايمز پرده فريب رئيس جمهور آمريكا را كنار زد و نوشت: آقاي اوباما يك شرط بند بازنده است.
يادآور مي شود همچنان كه خروجي شرط بندي اوباما بر روي آمريكا بدهي 16 تريليون [16 هزار ميليارد] دلاري را رقم زده است؛ از سوي ديگر؛ شرط بندي كابوها بر روي ايران نيز نتيجه معكوس داشته است.
جرج سوروس در اسفندماه سال 89 شرط بندي كرده بود حكومت ايران تا يك سال ديگر بيشتر دوام نخواهد آورد.
گفتني است؛ فارين پاليسي مانند واشنگتن تايمز نتوانسته بود ادعاي واهي آقاي سوروس را تحمل كند و همان ايام نوشت: برخلاف شرط بندي سوروس، ايران تا يك سال ديگر توازن قوا در خاورميانه را به شكلي قطعي تر و بيش از پيش به نفع خود رقم خواهد زد.
وقتي ربع پهلوي سرمايه ملي اپوزيسيون مي شود!
وضعيت وخامت بار اپوزيسيون خارج نشين و ياس و افسردگي طيف هاي مختلف آنها باعث شد تا به مصداق كاچي به از هيچي، رضا ربع پهلوي، شخصيت «معتبر»!، «محبوب»!، «سرمايه ملي»! و «با استعداد»! كشتي به گل نشسته اپوزيسيون نام بگيرد.
سايت ضد انقلاب گويا نيوز- معروف به سيانيوز- علي رغم ادعاي دموكراسي و حقوق بشري در مطلبي به قلم اسماعيل نوري علاء به دفاع از ديكتاتوري و استبداد پرداخت! و نوشت؛ اينكه نظام پادشاهي تشريفاتي ضدحقوق بشر است و يا اينكه پادشاهي لزوما راه به استبداد مي برد محروم شدن اپوزيسيون از شخصيت رضا پهلوي است!
اين مقاله گويانيوز كساني مثل مجتبي واحدي (مشاور كروبي و سردبير فراري آفتاب يزد به خارج) را هتاك خواند و نوشت: «پرسش من از اپوزيسيون سكولار- دموكرات و برانداز آن است كه ما چرا بايد بر روي اين سرمايه ملي [رضا ربع پهلوي] خط ابطال بكشيم».
گويا نيوز هدف آنچه كه حمله به رضا پهلوي از سوي سكولارها خوانده را اينطور ارزيابي كرده است: «اصلاح طلبان متوجه شده اند كه اپوزيسيون انحلال طلب ايران در طي اين 30 ساله قادر نبوده است تا چهره اي مردمي و شاخص را از ميان خود به ملت بشناساند و در نتيجه، نسل جوان ايران خود به خود و به صورتي فزاينده نماد ويژگي هاي آرماني خويش را در شهروندي به نام رضا پهلوي مي بيند و لذا محتمل است كه در آينده، ايران رضا پهلوي، نه بعنوان شاه، كه بعنوان چهره اي شاخص در ميان اپوزيسيون برانداز، بتواند خواب هاي خوش اصلاح طلبان را بر هم زند.
گفتني است اخيرا كپي دو فيش بانكي كه نشان مي داد از دفتر رضا پهلوي مبلغ دوهزار و پانصد دلار براي اسماعيل نوري علا و دوهزار و دويست و پنجاه دلار براي نيك آهنگ كوثر حواله شده است به دست برخي از گروه هاي اپوزيسيون افتاده و آنچه اين دو نفر را از طفره رفتن و انكار دريافت مبالغ مزبور ناتوان كرده است، اين كه تاريخ هر دو حواله بانكي فقط يك هفته بعد از مصاحبه غيرمنتظره نيك آهنگ كوثر و اسماعيل نوري علا با رضا ربع پهلوي و تمجيد و تقدير از وي بوده است.
اين قدر بدبخت و بي صاحب شده اند كه...
سمپات گروهك نهضت آزادي كه پيش از اين به تجليل از رضا خان پالاني پرداخته بود، خود را مسئول مميزي اصلاح طلبان مي داند.
صادق زيباكلام درباره اظهارات كواكبيان دبيركل حزب مردم سالاري مبني بر نحوه تجديد سازمان اصلاح طلبان گفت: ابتدا بايد مشخص شود كه آيا اساسا حزب مردم سالاري جزو احزاب اصلاح طلب هست يا نه؟! عدم موفقيت كواكبيان در انتخابات به اين دليل بود كه مردم وي را به عنوان اصلاح طلب نمي شناسند و بنابراين او نتوانست راي اصلاح طلبان را جذب كند.
اين اظهارات در حالي است كه اصلاح طلبان به طور زنجيره اي طي 7- 6 سال گذشته در انواع انتخابات مجلس و رياست جمهوري و شوراي شهر، ناتوان از جلب اعتماد مردم بوده اند همچنان كه دفاع شبه روشنفكران بسياري نظير آقاي زيباكلام از نامزدهاي پرتناقض اصلاح طلبان- از جمله در سال هاي 84 و 88- عامل موفقيت آنها نبوده است.
زيباكلام در گفت وگو با «مهر» جريان اصلاحات را يتيم و بي صاحب توصيف كرد و گفت: بزرگان اصلاحات بايد دور هم جمع شوند و ارزيابي كنند كه آيا شركت در انتخابات مي تواند موجب محقق شدن خواسته هاي كوتاه مدت و بلندمدت آنها شود يا نه؟ آيا نامزد مستقل داشته باشيم يا بهتر است كه از يك كانديداي اصولگراي معتدل حمايت كنيم؟ و بررسي مسائلي از اين دست. اما متاسفانه آنها هيچ طرح و برنامه اي ندارند، هيچ گام جدي تا به حال برنداشته اند و صحبت ها و اظهارنظرهايي كه بعضا كرده اند بي هدف، بي برنامه، تفنني، باري به هرجهت و كلي گويي بوده است.
زيباكلام بزرگترين ضعف اصلاحات را ضعف در مديريت دانست و گفت: ضعف و بي برنامگي از سوي اصلاح طلبان را در انتخابات مجلس نهم هم شاهد بوديم و بدبختانه همان داستان دارد در اين انتخابات هم تكرار مي شود. آدم واقعا دلش مي سوزد كه يك جريان گسترده اين قدر يتيم، بدبخت و بي صاحب است.
گزارش اقتصادي يأس آور گريبان اوباما را رها نمي كند
اوباما در رقابت هاي انتخاباتي با گزارش هاي مأيوس كننده از اوضاع اقتصادي آمريكا دست و پنجه نرم مي كند.
صداي آمريكا با اشاره به سفرهاي تبليغاتي باراك اوباما به دو ايالت اوهايو و پنسيلوانيا گزارش داد: اوباما همزمان با اين سفرهاي تبليغاتي با ضربه مأيوس كننده ديگري در زمينه گزارش وضعيت بيكاري و ايجاد شغل در آمريكا روبرو شده است. طبق آخرين گزارش، دولت اوباما طي ماه ژوئن فقط 08هزار شغل جديد ايجاد كرده است.
صداي آمريكا اضافه كرد: اين گزارش نشان مي دهد ميزان استخدام ها براي سومين ماه پياپي ضعيف بود. ضعف ايجاد شغل شكست ديگري بر ادعاهاي اوباما محسوب مي شود كه گفته بود اقتصاد آمريكا از زمان روي كار آمدن او بهبود يافته است. ميت رامني رقيب احتمالي اوباما در انتخابات نرخ بيكاري را بالا و غيرقابل قبول ناميد و گفت سياست هاي اوباما موجب تقويت اقتصاد و افزايش مشاغل در آمريكا نشده است.
صداي آمريكا يادآور شد: گزارش وضعيت ماهانه شغل و استخدام كه از نزديك دنبال مي شود، به شاخصي براي وضع بزرگترين اقتصاد جهان تبديل شده است و نقشي مهم در انتخابات بازي مي كند.
همزمان دويچه وله در گزارشي نوشت: جمهوري خواهان آمريكا در رقابت با دمكرات ها از بازار كار كم رونق آمريكا به عنوان حربه اي عليه باراك اوباما استفاده مي كنند. نامزد جمهوريخواهان بر شكست اوباما در وعده هاي اقتصادي خود تمركز كرده است.
ميت رامني اعلام كرد باراك اوباما در برآورده ساختن وعده هاي اقتصادي خود ناكام بوده است. وي با اتكاء به تداوم نرخ بيكاري 2/8 درصدي در آمريكا، سياست كارآفريني اوباما و بسته محرك اقتصادي او را ناموفق خوانده است.
دويچه وله نوشت: اقتصاد ايالات متحده براي جبران تدريجي پيامدهاي ناشي از بحران مالي سالهاي 8200 و 9200 نياز به ايجاد ماهانه دست كم 020هزار شغل جديد در بازار كار اين كشور دارد اما طبق آمار، دولت آمريكا در ماه ژوئن تنها 08 هزار شغل جديد ايجاد كرده است. رامني مي گويد دولت اوباما براي سومين ماه متوالي از برآوردن چنين نيازي ناتوان مانده است.
به گزارش رسانه رسمي دولت آلمان، اوباما تاكيد كرده كه هدفش از طرح هاي اقتصادي ارائه شده، بازگشت به شرايط سال 7200، يعني اوضاع پيش از بحران مالي، نيست بلكه «مي خواهد به زماني برگردد كه قشر متوسط جامعه آمريكا امنيت بيشتري داشت.»
دويچه وله با اشاره به مخالفت هاي داخلي كنگره با برخي برنامه هاي اقتصادي اوباما تصريح كرد بحران اقتصادي آمريكا، صرفا علت داخلي ندارد و بخشي از اين بحران، به چالش هاي خارجي از جمله در اروپا مربوط مي شود.
هزينه هاي دو جنگ افغانستان و عراق به تنهايي، يك سوم از كل كسري بودجه 61 هزار ميليارد دلاري آمريكا را شامل مي شود.
افسار اسرائيل را به گردن بيندازيد و گرنه كيهان سوءاستفاده مي كند!
حضور يك عضو لابي صهيونيستي-آمريكايي در نشست اخير گروهك هاي ضدانقلاب و تاكيد وي بر اينكه گزينه نظامي عليه ايران روي ميز است، هويت واقعي گردانندگان اين نشست در بروكسل را آشكار كرد.
در جلسه اخير 4 طيف سلطنت طلبان، سازمان هاي تروريستي كومله و منافقين، اصلاح طلبان و طيفي از چپ هاي آمريكايي شركت داشتند اما ميزبان و اداره كنندگان اصلي جلسه، سلطنت طلباني مانند جواد خادم (وزير دولت بختيار و از عوامل كودتاي آمريكايي نوژه) و شهريار آهي (از نزديكان ربع پهلوي) بودند. با اين حال حضور و اظهارات امانوئل اوتولونگي در اين جلسه، هويت اصلي گردانندگان جلسه را آشكارتر كرد. اتولانگي (اتولونگي) از همكاران موسسه تندرو بنياد دفاع از دموكراسي (مستقر در واشنگتن) است كه ارتباطات گسترده اي با طيف نومحافظه كاران و لابي صهيونيستي در آمريكا دارد. 8 سال پيش در راستاي ايجاد شعبه اي از سوي لابي صهيونيست هاي آمريكا در اروپا، موسسه ترانس آتلانتيك در «بروكسل» تاسيس شد كه مديريت آن به اوتولانگي واگذار گرديد. هدف اين موسسه تاثيرگذاري بر سياستگذاران اروپايي به ويژه در زمينه جانبداري يكسويه از رژيم صهيونيستي است.
نامبرده با حضور در نشست اخير گروهك هاي ضدانقلاب (بروكسل) و در ميزگردي كه مديريت آن با شهريار آهي بود، ضمن مخالفت با برنامه هسته اي گفت «ما به مذاكره و در عين حال تحريم ادامه مي دهيم و گزينه نظامي نيز همچنان روي ميز قرار دارد». تاكيد اين صهيونيست دو آتشه بر گزينه نظامي با مخالفت هيچ يك از حضار مواجه نشده است.
پايگاه اينترنتي اخبار روز وابسته به طيفي از اپوزيسيون با انتقاد از اين اظهارات و عدم اعتراض حضار نوشت: يكي از سخنرانان غيرايراني در كنفرانس بروكسل، ايران را تهديد به عمليات نظامي كرد اما هيچ يك از حضار اعتراضي به اين اظهارات نكرد. گزارش هاي رسمي اين نشست، دلايل دعوت از اين غيرايراني را در كنفرانسي كه مسئله اش «پيشبرد اتحاد براي دموكراسي» اعلام شده، توضيح نمي دهد. حضور اين مهمانان غيرايراني بدگماني هايي را كه پيش از اين درباره نشست بروكسل از سوي منتقدين ابراز شده بود، تشديد كرده است. در سخنراني مهمانان غيرايراني، مواضع و سياست هاي دولت خارجي تكرار شده و اوتولانگي تهديد به عمليات نظامي كرده است بي آن كه كسي از ميان حضار به او اعتراض كند.
يادآور مي شود سازمان تروريستي منافقين در جريان دروغپردازي عليه برنامه هسته اي ايران، با اتولونگي در ارتباط بوده است. نامبرده كه به شدت طرفدار رژيم صهيونيستي است پيش از اين جزوه اي نوشت كه توسط مركز مطالعات اروپا- به واسطه موسسه ترانس آتلانتيك- منتشر شد. وي در اين جزوه از سياستمداران اتحاديه اروپا مي خواهد فعالان سياسي مخالف رژيم صهيونيستي را فاقد شرايط لازم براي دريافت كمك هاي مالي اتحاديه اروپا در زمينه ارتقاي حقوق بشر و دموكراسي اعلام كنند و كمك هاي اختصاص يافته به سازمان هاي غيردولتي كه اسرائيل را نژادپرست و رژيم آپارتايدي معرفي مي كنند، قطع نمايند.
پايگاه آمريكايي اينترپرس سرويس با اشاره به فعاليت هاي 8 سال گذشته اوتولانگي در بروكسل (مقر اتحاديه اروپا) تصريح كرده كه مدت هاست لابي صهيونيستي گروه هايي را از واشنگتن به بروكسل گسيل كرده است.
اوتولانگي دي ماه سال گذشته ضمن انتشار مقاله اي در روزنامه وال استريت ژورنال به دفاع از ايده حمله نظامي به ايران نوشت: از ديدگاه لئون پانه تا وزير دفاع آمريكا حمله نظامي به ايران جنبش مخالفان (سبز) در ايران را از بين خواهد برد. وزير دفاع آمريكا در ماه سپتامبر گفت «ما بايد اقدامات خود را در راستاي تقويت اين مخالفت ها پيش ببريم و مراقب باشيم كاري انجام ندهيم كه باعث تضعيف مخالفت ها شده و يا به بهره برداري و تثبيت حكومت منجر شود.» اما اگر اپوزيسيون ايراني از اتحاد، قدرت و حمايت مردمي لازم برخوردار بود شايد چنين سياستي درست مي بود. ولي در شرايط كنوني نبايد به طور كلي روش اعمال زور عليه ايران با هدف براندازي حكومت را كنار گذاشت. وي اضافه كرده بود: «جنبش سبز در دو سال گذشته تقريبا از حركت بازايستاده و حكومت ايران مخالفان فعالي ندارد. بنابراين فرضيه هايي كه مدعي مي شوند اقدام نظامي آمريكا ممكن است تغييرات و سرنگوني حكومت در داخل كشور را به خطر بياندازد در ارزيابي از موقعيت اپوزيسيون ايراني اغراق مي كنند.»
خاطرنشان مي شود نيك آهنگ كوثر همكار سايت اينترنتي خودنويس روز گذشته درباره طفره برگزاركنندگان نشست هايي نظير نشست بروكسل از پاسخ به انتقادها نوشت: ديروز بعدازظهر گپي طولاني با يكي از فعالان سياسي نامدار ايران مي زدم. اين بزرگوار نگران اين بود كه نكند برخورد انتقادي عاملي براي سوءاستفاده جماعت «كيهاني» و غيره شود.
روزنامه وطن امروز:
نوبت شما همچنان قربانی میگیرد
مدیران بیبیسی فارسی 2 نفر از مجریان برنامه «نوبت شما» را از کار برکنار کردند. پونه قدوسی و سیاوش اردلان به دلیل گاف مدیران این برنامه مجبور شدند از این پس در پشت صحنه فعالیت کنند. در یکی از برنامههای نوبت شما که اخیرا به نمایش درآمد، یک سناریوی واحد با جملاتی دقیقا مشابه هم، از زبان 2 مخاطبی که ظاهرا از 2 موقعیت جغرافیایی مختلف با نوبت شما تماس گرفته بودند، روی آنتن این شبکه رفت. این موضوع نظر منتقدان این برنامه را که میگفتند برنامه نوبت شما یک برنامه کاملا برنامهریزی شده است که همه شرکتکنندگان آن با هماهنگی بیبیسی فارسی روی خط میآیند، تایید میکرد. به دنبال انعکاس این موضوع در رسانههای داخلی، بیبیسی فارسی در واکنشی فوری، 2 تن از مجریان اصلی نوبت شما یعنی پونه قدوسی و سیاوش اردلان را از مجریگری این برنامه برکنار کرد.
اعترافات پدر متهم به جاسوسی
پدر متهم به جاسوسی در ایران گفت مقامات ایرانی رفتار مناسبی با فرزندش داشتهاند. شبکه ضدایرانی «گوناز» به بهانه دستگیری شهریار جاجیزاده توسط نیروهای امنیت ایران با پدر وی مصاحبه کرد. «حاجمایل» پدر شهریار حاجیزاده در پاسخ به این سوال که آیا پسر شما را در زندان شکنجه کردهاند، گفت: پسرم در تماس تلفنی که با من داشت، گفت جایش در بازداشتگاه بسیار خوب است و مسؤولان ایرانی رفتار بسیار خوبی با آنها داشتهاند. وی افزود: در ارتباط تلفنی که با شهریار داشتم به او گفتم رسانهها میگویند مقامات کشور آذربایجان در تلاش هستند شما را آزاد کنند. شهریار جواب داد: رسانهها دروغ میگویند. مقامات آذربایجان ما را نمیخواهند. در ادامه برنامه، مجری شبکه جداییطلب گوناز که با شیطنتهای خود میخواست از احساسات پدرانه حاجمایل علیه ایران استفاده کند، از وی پرسید: آیا شما به ایران سفر کردهاید؟ رفتار ایرانیان با شما چگونه بوده است؟ حاجمایل با تشکر از ایرانیان گفت: بسیار عالی بود من اصلا چیز بدی در ایران ندیدهام، من کل ایران را گشتهام. من به عدالت جناب حیدر مصلحی که در سیمای روحانیت است ایمان دارم، او وزیر اطلاعات ایران اسلامی است. آقای مصلحی لباس پیامبر را پوشیده است من به عدالت حیدر مصلحی یقین دارم.
بیبیسی: تحریمکنندگان ایران سادهاندیش هستند
حیرت از خودروی لوکس آقای رئیس
یکی از حاشیههای جالب همایش «چالشهای حمایت از تولید ملی» که توسط اتاق بازرگانی تهران برگزار شد، خودروی سواری «م ن» بود.
وی که در سخنرانی خود با شدت فراوان از وضعیت تولید داخل گلایه کرد، پس از پایان همایش در خودرویی سوار شد که کمتر کسی از حاضران نام آن را شنیده بودند!در این هنگام یکی از حاضران با صدای بلند و با طعنه خطاب به وی گفت: «چرا ماشین تولید داخل سوار نشدی؟!»
در این خصوص اتفاق نظر نداریم
حجت الاسلام روانبخش عضوجبهه پایداری در ارتباط با حمایت این جبهه از کاندیداتوری سعید جلیلی برای ریاست جمهوری گفت: بحث و اتفاق نظری در خصوص حمایت از سعید جلیلی در جبهه پایداری نشده است.
آلبومی که مجوز نمیگیرد
سیدمحمد میرزمانی، مدیر مرکز موسیقی وزارت ارشاد درباره اعطای مجوز آلبوم موسیقی به حبیب گفت: پیش از اینکه من به دفتر موسیقی بیایم، وی درخواستی برای گرفتن مجوز آلبوم کرده بود که این درخواست در دفتر موسیقی مسکوت مانده است.
روزنامه تهران امروز:
جامعه آلوده به فساد اقتصادی آماده ظهور نیست
آیت الله مظاهری رئیس حوزه علمیه اصفهان معتقد است هنگامی جامعه می تواند مدعی شود که مشرک نیست و خداوند را عبادت می کند که فساد اخلاقی، فساد اداری، فساد اقتصادی و سایر مفاسد در آن نباشد والا جامعه ای که به این مفاسد آلوده است.
آماده ظهور نیست، مظاهری که در جلسه درس اخلاق خویش پیرامون ضرورت اهمیت جامعه به موضوع مهدویت سخن می گفت، افزود: باید فساد اخلاقی کنار برود، اقتصاد سالم سازی شود، فقر، بدبختی و بی نوایی از اجتماع رخت بربندد تازمینه ظهور متحقق شود.
وی با ابراز نارضایتی از فحاشی و تهمت های موجود در جامعه که با نام دین مطرح می شود گفت: اختلاف های موجود در اجتماع و فحاشی ها نسبت به یکدیگر، که حتی گاهی به عنوان دین نیز مطرح می شود ریشه در شرک دارد. رئیس حوزه علمیه اصفهان تصریح کرد: فحش نامه شدن برخی از روزنامه ها، تهمت زدن، شایعه پراکنی ، غیبت و توهین به دیگران، خصوصا به مراجع، علما و بزرگان به عنوان دین و امثال اینها با خواست خداوند سازگار نیست.
روایت الله کرم از جام زهر منحرفان
حسین الله کرم در تازه ترین اظهار نظر خود علیه جریان انحرافی گفت: در شرایط فعلی جریان انحرافی قصد دارد به مانند دوران خاتمی جام زهر سیاسی را به رهبر بنوشاند. رئیس شورای هماهنگی حزب الله معتقد است در سیاست داخلی ایران روسای جمهور زمانی که در دوره دوم ریاست جمهوری خود قرار دارندرویکرد ویژه ای اتخاذ می کنند به طوری که نوع رفتار آنها بین ولایت فقیه و مردم حالت دیگری می گیرد و آنها حمایت از مردم را در پیش می گیرند که این موضوع در سه دوران هاشمی، خاتمی و احمدی نژاد وجود دارد.
الله کرم با بیان اینکه در دوران هاشمی ، خاتمی و احمدی نژاد بحث جام زهر مطرح شد توضیح می دهد در دوران هاشمی رفسنجانی طیف خاصی طرح مادام العمر شدن ریاست جمهوری را مطرح می کنند و خواهان مالزی شدن ایران هستندو در دوران خاتمی نیز مجلس ششم پیشنهاد پذیرش سازش با آمریکا را مطرح می کند و افرادی همچون بهزاد نبوی در خصوص ترس از آمریکا و عقب کشیدن از مواضع هسته ای پیشنهاداتی را مطرح می کند که به نوعی جام زهر سیاسی در این مقطع است.
براساس اظهارات این عضو انصار حزب الله در دوران احمدی نژاد نیز جریان انحرافی مشابه جریان فتنه قصد دارد با دوست نامیدن رژیم عاصب صهیونیستی و توهین به مقدسات مسیر جدید را تعریف کند و از این مسیر جام زهر سیاسی و اقتصادی را به رهبری بنوشاند.
امیر محبیان و انتشار کتابی درباره فتنه 88
امیر محبیان بعد از اینتخابات سال 88 حضور کمرنگ تری در سیاست داشت. او خود دلیل این مسئله را تغییر فضای سیاسی در ایران می داند اما در عین حال می گوید که در طول سه سال اخیر بیکار نشسته و کارهای مختلفی را پیگیری می کرده است. ظاهراً وی در این مدت کتابی درباره فتنه 88 و تحولات سال 88 نوشت او با بیان اینکه عنوان این کتاب «چشم های بسته و دهان های گشوده» است، گفت: مطالب این کتاب در واقع فراعحلیلی است بروقایع سال 88 و نزدیک به 300 صفحه دارد.
اما دلایل او برای حضور کمرنگ تر در عرصه رسانه و سیاست کشور قابل تامل است. محبیان در پاسخ به سوالی در این رابطه گفت: علت این مسئله به تغییر فضای سیاسی در کشور بر می گردد. طی سال های گذشته همواره یک چالشی بین اصلاح طلبان و اصولگرایان وجود داشت و من به عنوان یک اصولگرا وارد چالش های فکری با آنها می شدم و بحث می کردیم، اما بعد از روی کار آمدن آقای دکتر احمدی نژاد، در واقع بخشی از اصولگرایان در مقابل بخش دیگر اصولگرایان قرار گرفتند و در واقع صحنه دیگر آنگونه که باید ایدئولوژیک نبود و مباحث فکری و نظری هم مطرح نمی شود بلکه بیشتر بحث های، پراتیک و عملگرایانه و اجرایی و امثال اینها بود لذا نمی خواستم خود را چندان در پیر این مسائل کنم.
روزنامه جمهوری اسلامی:
برگزاری جشن ملکه زیبائی در عربستان
* فساد اخلاقي تا مرحله برگزاري جشن ملكه زيبائي در عربستان به پيش رفت. به گزارش شيعه آنلاين، روز گذشته مسابقه ملكه زيبايي زنان فيليپيني در هتل "الواحه" در شهر جده عربستان سعودي برگزار شد و نيروهاي امنيتي، پليس و يا حتي نيروهاي وهابي هيئت امر به معروف و نهي از منكر نيز برخوردي با اين مسابقه نكردند. ادگار ميندوزا، مسئول برگزار كننده اين مسابقات طي اظهاراتي گفت: زنان فيليپيني مقيم جده و ديگر شهرهاي سعودي در اين مسابقه شركت كرده و يا حداقل حضور يافتند. ما در اين مسابقه بيش از 500 مهمان داشتيم. 11 زن فيليپيني در اين مسابقه شركت كردند و در نهايت يك زن 29 ساله لقب زيباترين زن فيليپيني مقيم عربستان را كسب كرد. اين مسابقه با هزينه دو شركت كه نماينده فروش صابونهاي گياهي در عربستان هستند، برگزار شد.
مجوزی که صادر نشد
* مدير مركز موسيقي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به برگزار نشدن كنسرت شهرداد روحاني در كرمان گفت: "مجوزي براي اجراي كنسرت شهرداد روحاني در استان كرمانشاه صادر نشده بود و تنها مقدمات اوليه اعطاء مجوزهاي اوليه صورت گرفته بود و نامهاي از كرمان به تهران براي اعلام اسامي گروه و مسائل ديگر ارسال نشده بود." سيد محمد ميرزماني همچنين درباره لغو كنسرت احسان خواجه اميري به دليل تفكيك جنسيتي گفت: "من از مديران كل استانها وزارت فرهنگ و ارشاد ميخواهم كه قبل از اينكه درخواست مجوز از تهران كنند بررسيهاي چگونگي اجرا را به همراه گروه خواننده انجام دهند و پس از آن به دنبال گرفتن مجوز كنسرت باشند تا مشكلات حاشيهاي پس از لغو كنسرت نداشته باشيم." وي در ادامه سخنان خود درباره اعطاء مجوز آلبوم موسيقي به حبيب گفت: "قبل از اينكه من به دفتر موسيقي بيايم، حبيب درخواستي براي گرفتن مجوز آلبوم كرده بود كه اين درخواست در دفتر موسيقي مسكوت مانده است.
" ميرزماني تاكيد كرد: "فكر نميكنم مجوز آلبوم حبيب صادر شود چون زندگي كردن يك شخصي در ايران باعث نميشود آلبوم موسيقي او مجوز گيرد. انجام فعاليتهاي هنري با زندگي در كشور متفاوت است و يكي از نكاتي كه در گرفتن مجوز آلبوم مهم است فعاليت گذشته يك شخص است و با توجه به فعاليتهاي قبلي حبيب احتمال گرفتن مجوز را بعيد ميدانم." با توجه به اين استدلال، جاي اين سؤال از مدير مركز موسيقي وجود دارد كه چرا افراد ديگري كه سوابق غيرقابل قبولي در رژيم طاغوت دارند مجوز آلبوم گرفته اند؟
مخالفت شیخ الازهر با سریال «الفاروق عمر»
* شيخ الازهر با سريال "الفاروق عمر" مخالفت كرده و گفته است كه صدها مسئله با اولويت وجود دارد كه بايد از طريق فيلم و سريال به آنها بپردازيم. احمد الطيب، شيخ الازهر در جريان ديدار با گروهي از اصحاب رسانه در مصر هرگونه اعطاي مجوز از سوي الازهر درباره سريال "الفاروق عمر" را رد كرد و گفت: ما به تصميمات مركز مطالعات الازهر به عنوان بزرگترين هيئت ديني مصر ملتزم هستيم و اين مركز به تصوير كشيدن انبيا، خلفا و عشره ميشره را رد كرده است.