به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، تراب محمدي در جلسه گروه کاری میراث فرهنگی و گردشگری در شهرستان هشترود، افزود: اين نمايندگي در شهرستان هشترود افتتاح مي شود.
همچنين محمدي به تعيين يك كارشناس رسمي براي تصدي گري نمایندگی ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نمايندگي شهرستان هشترود خبر داد.
وي در خصوص ارائه تسهيلات مورد نياز سرمايه گذاران و جذب سرمايه گفت: سازمان ميراث فرهنگي بر اساس اطلاعات علمي، فرهنگي و اجتماعي مبادرت به جذب سرمايه گذار مي كند كه تمامي اقدامات در اين زمينه بر اساس قانون مناطق نمونه گردشگري صورت مي گيرد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان تصريح كرد: برخي از سرمايه گذاران پس از اخذ مجوز و ساخت و سازهاي جزئي، مجوز را با قيمت كلان به فروش مي رسانند كه نبايد اجازه داد اين اتفاق رخ دهد.
محمدي اضافه كرد: سياست سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي آشنايي و راهنمايي سرمايه گذاران در جهت صحيح سرمايه گذاري است و اگر سرمايه گذاري در زمينه اي از لحاظ اقتصادي مقرون به صرفه نبوده و يا موجبات اشتغالزايي مستقيم يا غير مستقيم را فراهم نكند، به سرمايه گذاران اطلاع داده مي شود.
وي خاطر نشان كرد: دولت اعتبارات كافي را براي توسعه زيرساخت ها در قلعه ضحاك و سد سهند از شهرستان هشترود فراهم مي كند و سرمايه گذاران مي توانند با مجوزهاي اين سازمان نسبت به راه اندازي سفره خانه هاي سنتي، كمپ گردشگري و رستوران در اين مناطق اقدام كنند.
اين مقام مسئول با اشاره به اهميت و اولويت سرمايه گذاري در مناطق نمونه گردشگري استان، از تكميل طرح غار آبي آق بولاغ در سال 91 خبر داد و گفت: با تخصيص هزينه هاي مورد نياز، اين طرح هم اكنون به صورت رمپ در حال اجراست.
محمدي همچنين از آمادگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان براي برگزاري نمايشگاه صنايع دستي در شهرستان هشترود ، درشهريور ماه سال جاري و همزمان با هفته دولت و دفاع مقدس خبر داد./س