وی افزود: با اجرای این طرح و ضابطهمند شدن ویزیت بیماران و کاهش 30 درصدی هزینه درمان به طور کلی، خالص هزینه درمان در کشور کاهش پیدا خواهد کرد.
معاون مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان کاهش سرانه مصرف دارو در کشور را از مزایای این طرح برشمرد و یادآور شد: پزشک خانواده علاوه بر رسیدگی به مشکل جسمی بیماران به عنوان مشاور و راهنمای بیماران در حل مشکلات روحی و روانی آنان خواهد بود.
محمدی با اشاره به مصوبه برنامه پنجم توسعه مبنی بر اجرای هرچه سریعتر برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع و با توجه به سابقه موفق سیستان و بلوچستان در اجرای پایلوت طرح، اول مرداد را بهترین موقعیت و زمان برای اجرای این طرح بیان کرد.
وی از برنامه پزشک خانواده به عنوان یک معادله در نظام سلامت نام برد که با حل طرفین این معادله به تحول در نظام سلامت و با به دست آوردن جواب نهایی این معادله به عدالت در سلامت برای تمامی ایرانیان دست پیدا خواهیم کرد.
مدیر اجرایی ستاد پزشک خانواده سیستان و بلوچستان ادامه داد: 250 نفر پزشک و پیراپزشک برای همکاری در برنامه پزشک خانواده سیستان و بلوچستان ثبتنام کردهاند.
محمدی افزود: ستاد پزشک خانواده استان به صورت تمام وقت در حال برنامهریزی و تدارک اجرای هرچه بهتر این برنامه در اول مرداد ماه است./س