رئیس اتحادیه باغداران مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : افزایش طول عمر محصول ،کاهش ضایعات ،قابلیت شستشو ، خوراکی بودن و افزایش کیفیت محصول و ارزان بودن در مقایسه با واکس خارجی از مزایای این واکس است.
شعبانی افزود: این واکس که با استفاده از روغن زیتون ،نشاسته و عسل به دست محققان اصفهانی ساخته شده موجب کاهش 10 تا 15 درصدی ضایعات میوه شده است.
او با اشاره به اینکه دو سال است که هلو/ مرکبات و شلیل با این واکس پوشش داده شده اند تصریح کرد: این میوه ها به جمهوری اذربایجان و عراق صادر و به سایر مناطق کشور نیز ارسال شده است./س