سه گونه ماهیان خاویاری در گرگان تولید و تکثیر می شود.

 

به گزارش خبرنگار  باشگاه خبرنگاران  گرگان ؛ رئیس مرکز ماهیان خاویاری گرگان گفت: در مرکز خاویاری گرگان سه گونه بچه ماهی استخوانی شامل سه گونه سفید، کپور و کلمه تولید و تکثیر می‌شود.

موسی حسن پور در بازدید صیادان تعاونی صید پره استان از این مرکز، با بیان اینکه این بچه ماهیان بعد از سه تا چهار سال در سبد غذایی صیادان سخت کوش استان قرار می گیرد، گفت: گونه‌های سفید و کلمه مختص استان است و تنها در گلستان تکثیر و رهاسازی می شود.

رئیس مرکز خاویاری گرگان یادآور شد: سه گونه بچه ماهی استخوانی سفید، کپور و کلمه از غذاهای اصلی انواع ماهیان خاویاری است که رهاسازی آن در تولید و تغذیه ماهیان خاویاری نیز بسیار مؤثر است./س

برچسب ها: شیلات ، ماهی ، خاویار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.