به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ نقش DNA موز کامل شد و مورد استفاده قرار گرفت.
موز، یک غذای اصلی برای اکثر مردم کشورهای گرمسیری و نیمه گرمسیری و یکی از میوه های مردم کشورهای صنعتی است .
بر اساس این گزارش، دانستن توالی ژن ها در موز، راه را برای مطالعات ژنتیک گیاهان را فراهم می کند و منابع برای بهبود ژنتیک گونه های گیاهی را برای محافظت از آفات و بیماری ها که تولید جهانی موز را تهدید می کند، را در اختیار ما قرار می دهد.
دسترسی به اطلاعات ژنتیکی گیاه می تواند به ما برای شناسایی ژن های مسئول ویژگی های مهم از قبیل کیفیت میوه و مقاومت در برابر آفات کمک کند.
روند بومی این گونه ها در حدود 7000 سال پیش در جنوب شرق آسیا از طریق هیبریداسیون از گونه های مختلف آغاز شد و اکنون موز در جدول ما متعلق به دو گونه Musa avccuminata و Musa balbisiana است.
محققان باتجربه و تحلیل DNA گونه avccuminata Musa نشان داده اند که این گونه از موز 3 بار تقليد ژنوم دارد که این ژنوم پدیده ای نقش آفرین در تکامل DNA این گیاه است./ح