دکتر داریوش جهان پیما، معاون فنی اداره کل دامپزشکی استان تهران در گفتگو با
خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران افزود: به مناسب فرا رسیدن ماه رمضان اداره کل دامپزشکی استان تهران 30 اکیپ را به طور جداگانه برای بازرسی از رستوران ها و مراکز عرضه گوشت و مرغ فعال کرده تا نظارت هاي خود را از روز چهارشنبه 28 تیرماه آغاز کنند.
وی گفت: همیشه بازدیدها را از مراکز عرضه داریم اما این نظارت ها در ماه رمضان به دلیل بررسی و فعالیت بهداشتی و بررسی نداشتن آلودگی در مواد خام پروتئینی تشدید می شود.
جهان پیما تصریح کرد: رستوران هایی که مواد خام پروتئینی را انبار کردند نیز مورد بازرسی قرار خواهند گرفت./ح