کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج افزود: مادران باردار، باید از حذف وعده های غذایی، به ویژه وعده صبحانه پرهیز کرده و حداقل سه میان وعده سبک را نیز در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند.

عزیزی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج  تاکید کرد: مادران باردار از مصرف زياد جگر به دلیل داشتن ویتامینA  زیاد، مصرف رنگ های خوراکی، غذاهای پرچرب و گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس، به دلیل داشتن مواد نگهدارنده و احتمال آلودگی های میکروبی خودداری کنند./ع

برچسب ها: یاسوج ، غذا ، الودگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.