اگر می خواهید بدانید چرا خانم ها باید مرکبات بخورند ادامه مطلب را بخوانید.

دکتر سارا احمد پور، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: خوردن مرکبات خطر سکته مغزی را در زنان به شکل قابل توجهی کمتر می کند.

وی در ادامه مطلب خود افزود: تحقیقات جدید نشان داده است زنانی که مرتب از انواع مرکبات مثل پرتقال و گریب فروت و ... استفاده می کنند کمتر از دیگران در معرض خطر سکته مغزی قرار می گیرند.

احمد پور تصریح کرد: مصرف این میوه های پر آب و پرخاصیت از لخته شدن خون در عروق مغزی زنان جلوگیری می کند و به همین دلیل احتمال بروز سکته مغزی در این افراد را کم می کند.

وی اظهار داشت: تحقیقات نشان داده است میوه ها و سبزی هایی که ویتامین C بیشتری دارند در این زمینه کمک بیشتری به زنان می کنند.

احمد پور خاطر نشان کرد: مصرف مركبات بیشتر از هر دارویی می توانند در کم کردن خطر سکته مغزی در زنان موثر باشند./ح


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار