وي با اشاره به تاثيرگذاري اين همايش در سطح بين الملل گفت: نياز به همايش هايي با اين موضوعات بسيار محسوس بوده و نبايد صرفا به برگزاري آن بسنده كنيم بلكه بايد اجراي آن به شكل كاربردي تر از مهمترين اهداف همايش محسوب شود.
معاون هنري اداره كل ارشاد خراسان رضوي خاطر نشان كرد: از بنيادي ترين ضعف ها در سيستم آموزشي در تمامي مقاطع و رشته ها استفاده از شيوه هاي سنتي آموزش است كه اميدواريم با برگزاري اين همايش،كاربرد تكنولوژي هاي پيشرفته در سيستم هاي آموزشي موجب ارائه راهكارها درراستا حل چالش هاي آموزشي باشد.
مسگراني با اشاره به نقش هنر در ايجاد كانال هاي ارتباطي در مقولات سياسي كشورها گفت: هنر در بسياري از حوزه ها به منزله پيوند و كانالي در راستا تعامل ميان كشورها و تثبيت جايگاه بين المللي محسوب مي شود و تبادل افكار انديشمندان و پژوهشگران با رويكردهاي علمي و فرهنگي از دستاوردهاي همايش است.
وي در ادامه با نگاه اجمالي بر وضعيت سينماي ايران اذعان داشت: فاصله ها بر سر تكنولوژي است؛ به اين منظور كه سينماي ايران با وجود محتواي خوب از تكنولوژي پاييني برخوردار بوده و به سختي ميتواند در تقابل با سينماي هاليوود و فيلم هاي ضد ايراني حرفي براي گفتن داشته باشد.
مسگراني در پايان از مسوولان ذيربط و دستگاههاي اجرايي خواستار بررسي و تامل در سخنراني ها و مقالات ارائه شده در اين همايش در راستا ارتقا توان ملي در زمينه علمي،هنري و فرهنگي شد.
گفتني است؛ نخستين همايش بين المللي بين رشته اي "هنر،زبان و تكنولوژي" با حضور 550 نفر از محققان، پژوهشگران، اساتيد و دانشجويان دانشگاه هاي سراسر دنيا از 28 تا 30 تيرماه سال جاري در مشهد مقدس برگزار مي شود. /س