فعالیت مرموزانه انجمن حجتیه، انتقادات محصولي عليه دولت، ضد‌انقلاب در نشست بروکسل دنبال چه بود؟و... از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های چهارشنبه است.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگارن،  اخبار ویژه روزنامه ها امروز چهارشنبه را در اینجا می توانید بخوانید:

 
روزنامه کیهان :

خودتو به در و ديوار نزن كسي تحويلت نمي گيره

همكار خارج نشين نشريات زنجيره اي از «محمد-ن» خواست به جاي خودشيفتگي و كلاهبرداري هاي ناشيانه، اندكي ذكاوت به خرج دهد يا به كشتي تايتانيك اپوزيسيون در خارج كشور بپيوندد.

«محمد-ن» پس از چند سال لفت و ليس در برخي پروژه هاي سينمايي و تبليغاتي به خاطر جاه طلبي هاي ناكام به صف حاميان فتنه سبز پيوست و حتي دست بوس دست اندركاران فرتوت برخي گروهك ها شد. نامبرده مدت هاست با جنجال و نامه پراكني شديداً تلاش مي كند براساس پلتيك «عيسي را بگير»، بازداشت شود و آن را براي آن طرف آبي ها فاكتور كند. وي پس از اين كه از هتاكي هاي متعدد و نامه هاي سر و ته گشاده نتيجه نگرفت، اخيراً مدعي شده كه يك فرمانده اخراجي سپاه به او نزديك شده و لبخندي زده كه از آن غم مي باريده و نامه اي در جيب وي گذاشته و بعد در ميان جمعيت گم شده و نامش هم معلوم نيست(!!)

در واكنش به در و ديوار زدن هاي آقاي «ن»، داريوش سجادي از نامبرده خواست «آي كيو»ي بيشتري به خرج دهد. سجادي مي نويسد: آقاي [ن] نامه منسوب به فرمانده اخراجي ناشناس كه در مجلس و يا ظرافت در جيب شما گذاشت و بدون هيچ صحبتي شما را ترك كرد، مطالعه شد. سال 70 در تهران، يكي از اصحاب مطبوعات مجوز هفته نامه اي سياسي- اجتماعي را از ارشاد اخذ كرده بود و يك شماره نيز منتشر كرد اما اقبالي نزد مخاطب پيدا نكرد. مدير مسئول آن نشريه با توجه به شناخت قبلي كه از سبك روزنامه نگاري بنده داشت از اينجانب دعوت به همكاري كرد مشروط بر آنكه با نوشتن در نشريه اش اسباب شهرت آن مطبوعه را فراهم كنم. از شما چه پنهان بنده نيز پذيرفتم و به سبك «خرمگس» در رمان معروف «اتل ليليان وينچ» در دو شماره بعدي در حوزه مسائل سياسي و اجتماعي بين خود و يك خواننده فرضي كه آن نيز خودم بودم (البته در قفاي مخاطب) يك جدال و كارزار قلمي به راه انداختم كه دست بر قضا بشدت هم مورد استقبال مخاطبان آن نشريه واقع شد اما ظاهراً چاشني بحث را اور دوز (Over dose)!!! كرده بودم چرا كه هر چند چنان سبك و راهكاري اسباب اشتهار نشريه را مطابق قولي كه به مدير مسئول داده بودم، فراهم كرد اما هم زمان اسباب توقيف نشريه نيز تمهيد شد!!

وي ادامه داد: علي ايحال اين را گفتم تا خدمت تان معروض دارم نامه منسوب تان به فرمانده اخراجي سپاه بسيار ناشيانه و نابلدانه تحرير شده بود و آن «سپاهي قهرمان» تصنعي و شبيه شما بود. كاش براي چنين نگارش هائي ذكاوت و آي كيوي بيشتري خرج مي كرديد.

اين همكار نشريات زنجيره اي مي نويسد: اين كه يك فرمانده ارشد اخراجي سپاه بدون ذكر نام به شما نامه بنويسد و برخلاف توقع هيچ افشاگري و اطلاع جديدي از «بقول شما دزدي ها و چپاول ها و جنايات سپاه» ندهد جز همان كلياتي كه جنابعالي بارها در نامه هاي سريالي تان به آنها اشاره كرده ايد و طرفه آنكه وقتي هم مي خواهد رفرنس بدهد از همه منابع مختلف تنها رفرنس دهنده به همان نامه هاي گذشته جنابعالي و اتهامات كلي و منتسبه تان به سپاه مي شود! با عرض پوزش چنين اعمال و رفتاري در روان شناسي مدرن مؤيد فكت در نوعي روان پريشي است!

سجادي اضافه كرد: ظاهراً جنابعالي در رودربايستي وعده اي كه به مخاطب داديد مبني بر «پودر شدن محتمل تان توسط سپاه بعد از انتخابات مجلس در زمستان سال گذشته»! اينك خود را در تنگنائي اخلاقي مي بينيد.

سجادي در پايان نوشت: بنده به سهم خودم عاجزانه از مسئولين قوه قضائيه درخواست رفع ممنوع الخروجي شما را دارم و شخصاً نيز متعهد مي شوم معادل تمامي امكانات تكنولوژيك فيلم برداري هاي شما كه توسط قوه قضائيه ضبط شده را بلكه با كيفيت هائي بمراتب بهتر بدون هيچ هزينه يا توقعي در اختيارتان قرار دهم تنها مشروط بر آنكه شما نيز به ايالات متحده و نزد اينجانب تشريف بياوريد! جناب [ن]! جاي شما اينجاست. مطمئن باشيد تايتانيك مخالفان جمهوري اسلامي در خارج از كشور براي شما نيز جا دارد.

150 عضو اپوزيسيون نفوذي جمهوري اسلامي هستند

هماهنگ كننده نشست هفته گذشته شماري از وابستگان به گروهك هاي ضدانقلاب در بروكسل اعلام كرد حداقل 150 نفر از كساني كه به عنوان اپوزيسيون شناخته مي شوند در واقع نفوذي جمهوري اسلامي هستند.

جواد خادم در دولت مستعجل شاپور بختيار وزير مسكن بود. وي با فرار بختيار از كشور و ارتباط گيري وي با سازمان سيا و گروهي از ژنرال هاي فراري جهت انجام كودتا، به اين طيف پيوست و مسئول هماهنگي كودتاي نظامي نوژه (19 تير 59) شد. با اين حال نقشه كودتا توسط يكي از نظاميان شرافتمند لو رفت و شبكه آن بازداشت گرديد. برخي از عناصر بازداشت شده اعدام شدند. خادم مي گويد 280 نفر در آن اقدام ناكام كشته شدند.

خادم كه با سلطنت طلباني چون رضا ربع پهلوي و شهريار آهي در تماس است، ميرباني جلسه هفته گذشته برخي از عناصر گروهكي را در بروكسل به عهده داشت و هزينه آن را نيز متقبل شده بود. مهتدي رئيس گروهك تروريستي كومله، باقرزاده عنصر به ظاهر جدا شده سازمان تروريستي منافقين و شماري از عناصر شبه اصلاح طلب و چپ ماركسيست از جمله مهمانان محفل بروكسل بودند.

خادم در مصاحبه با صداي آمريكا تاكيد كرد من هماهنگ كننده كودتاي نوژه بودم اما اينكه مامور سيا بوده كه در خبر كيهان آمده را تكذيب نمود. وي گفت: شايد آن كسي كه چنين تيتري در كيهان زده اطلاعاتش از من بيشتر بوده است.

وي افزود: مسئول هماهنگي كودتاي نوژه بودم كه بنا داشت تا رژيم جمهوري اسلامي براندازي شود و من طبق دستور بختيار اين ماموريت را به عهده گرفتم و تا آنجا كه توانستم به نحو احسن انجامش دادم و اگر هم موفق نشد دلايل مختلفي داشت.

اين سلطنت طلب ورشكسته افزود: من از اين كودتا هيچ اظهار پشيماني نمي كنم كار بسيار خوبي بود: البته 280 نفر از جمله پدر خود من هم در اين جريان جان خود را از دست دادند كه تنها از اين نظر اظهار تاسف مي كنم.

وي در زمينه هزينه هاي نشست بروكسل گفت: متاسفانه دو نفر از كساني هم كه كمك مالي كرده بودند تجاري هستند كه بين ايران و لندن يا پاريس مسافرت مي كنند و هنوز در ايران خانه دارند. آنها مي خواستند در كنفرانس شركت كنند ولي به محض اين كه حسين شريعتمداري مطلبي در كيهان براي من نوشت ديدند اين كه شريعتمداري اسم آنها را در روزنامه بگذارد و فردا روز كه به ايران مي رويم دستگير و راهي زندان شوند اصلا كار درستي نيست و نيامدند.

وي گفت: آنها مي خواهند مرتب به اپوزيسيون در خارج ضربه بزنند چون از نظر تشكيلاتي اپوزيسيوني در داخل وجود ندارد.

اين كودتاچي ناكام همچنين در گفت وگو با راديو فرانسه گفته است: جمهوري اسلامي در ميان اپوزيسيون خارج از ايران نفوذ كرده و يك فهرست 150 نفري از اين نفوذي ها در ميان اپوزيسيون خارج از كشور وجود دارد.

وي توضيح بيشتري درباره هويت اين 150 نفر ارائه نكرد. او گفت: تنها جايي كه مي توان با جمهوري اسلامي مبارزه كرد، خارج از مرزهاي ايران است.

راديو فرانسه پس از گفت وگو با اين سلطنت طلب، از قول فردي به نام شروين نكويي عنوان كرد: خطري كه نشست بروكسل را تهديد مي كند همان خطري است كه جنبش سبز را تهديد مي كند. اصلاح طلب هاي سياست بازي كه سوار جنبش شدند باعث ركود آن شدند. خطري هم كه اينجا وجود دارد اين است كه دوستاني كه 34 سال با هويت تبعيدي دور از ايران زندگي كردند، جنبش دموكراسي خواهي شوند.

نكويي گفته است: فهرست نام شركت كنندگان جلسه بروكسل مرا نگران مي كند.

يادآور مي شود در محفل بروكسل از جمله شهريار آهي، حسن شريعتمداري، عليرضا نوري زاده، محسن سازگارا، مجتبي واحدي، هوشنگ اسدي، نوشابه اميري و مهرانگيزكار حضور داشتند.

اركستر سمفوني اپوزيسيون را نفوذي هاي رژيم، رهبري مي كنند

«هر گروهي در اركستر اپوزيسيون ساز خود را مي زند و تنها اركستري كه هماهنگ مي نوازد و اركستر اپوزيسيون را به هم مي زند، جمهوري اسلامي است.»

اين مطلب را شبكه اينترنتي بالاترين از قول يكي از عناصر ضد انقلاب به نام «بهمن- ز» نوشته است. اين شبكه خاطرنشان كرد: گروه هاي جديدي بوجود آمده اند كه خود را در اركستر سمفوني اپوزيسيون جا داده اما تك نواز هستند و فقط ساز خود را مي زنند و با كوچك ترين اختلافي ساز خود را به گونه ديگري كوك مي كنند. در اين گروه شوق رهبري و نمايش هنر فردي موج مي زند. حسن شريعتمداري، محسن سازگارا و آهي از اين گروهند.

بالاترين نوشت: اين گروه فقط دنبال بهانه اند و بعضي مثل نيك آهنگ كوثر منتظر پول نقدي كه به حساب بانكي شان مي رسد.

نويسنده معتقد است: بايد شوربختانه قبول كرد تنها اركستري كه هماهنگ مي نوازد و ناهماهنگي در اركستر سمفوني اپوزيسيون به وجود مي آورد، جمهوري اسلامي است كه در اپوزيسيون هم رخنه كرده است. مخاطبان اپوزيسيون و شنوندگان حرف آنها هر روز كمتر مي شوند و اين جمهوري اسلامي را به هدف خود كه از بين بردن آخرين صفوف اپوزيسيون مي باشد نزديك تر مي كند.

معرفي و مرزبندي با تندروها آزمون صدق و كذب اصلاح طلبي

وزير صنايع و معادن دولت اصلاحات خواستار شركت اصلاح طلبان در انتخابات رياست جمهوري شد و گفت اين بار افراد رده دوم اصلاحات براي كانديداتوري مطرح مي شوند.

اسحاق جهانگيري در مصاحبه با هفته نامه آسمان درباره نامزدي احتمالي اش گفت: بالاخره وقتي اسم افراد مطرح مي شود، نمي توان گفت كه اصلا فكر نكردم. ولي هنوز به تصميم نرسيده ايم. چون ما عضوي از يك جريان به نام جريان اصلاح طلبان هستيم. پس مستقلا نمي توانيم اقدام كنيم.

اصلاح طلبان بزرگاني دارند. احترام و نظر آنها لازم است. بالاخره اتفاقاتي در كشورمان براي اصلاح طلبان رخ داد و اكنون پرسش مهم اين است كه اصلا در انتخابات بايد شركت كرد يا نبايد شركت كرد؟ اگر قرار است شركت كنيم، ساز و كارمان چه بايد باشد؟

وي گفت: به نظر من اصلاح طلبان بايد اين بار در انتخابات رياست جمهوري شركت كنند. بالاخره يك جريان سياسي وقتي مي خواهد در درون نظام فعاليت كند و كليات نظام را قبول دارد و مي بيند كه در درون نظام اتفاقاتي رخ داده كه نيازمند يك اصلاحات جدي است، بايد براي شركت در انتخابات عزم خودش را به رخ بكشد.

وي اضافه كرد: اصلاح طلبان پيكره اي از نظام هستند اما در اين ميان افراد ديگري به ميدان آمدند و مواضعي اتخاذ كردند كه مواضعشان، به هيچ دليلي ربطي با مواضع اصلاح طلبان نداشت و هزينه هاي سنگيني را بر ما متحمل كردند. اينها اصلاح طلب نبودند. حرفشان، حرف ما نبود. اما لباس اصلاح طلبي بر تن كردند. تندروهاي جناح اصولگرا نيز به عمد آنها را اصلاح طلب ناميد تا به خواسته هاي خودش برسد. اصلاح طلبان بايد مي آمدند و مي گفتند كه اين افراد اصلاح طلب نيستند و در هيچ گروهي نيز نبودند و هيچ كار اصلاح طلبانه اي نيز نكرده اند.

جهانگيري به سياق ساير هم طيف هاي خود حاضر نشد صريحا از اين افراد و جريان ها كه مدعي است اصلاح طلب نبودند اسم ببرد حال آن كه توقع منطقي اين است كه مدعيان اصلاح طلبي در صورت داشتن صداقت، آن تندروهايي را كه «لباس اصلاح طلبي بر تن كردند و هزينه هاي سنگيني را تحميل كردند» به طور مشخص معرفي و با آنها اعلام مرزبندي كنند. از سوي ديگر روشن است كه تندروهاي ياد شده از اركان احزاب و گروه هايي نظير حزب مشاركت و سازمان مجاهدين (انقلاب) و كارگزاران و مجمع روحانيون بودند و نمي توان گفت كه بانيان فتنه هاي دوره اصلاحات و فتنه سبز، « در هيچ گروهي نبودند».

وي در ادامه اين مصاحبه گفت: اتفاق ديگري كه در اين انتخابات رخ مي دهد، اين است كه افرادي كه براي كانديداتوري مطرح شده يا مي شوند، افراد رده دوم اصلاحات هستند. در دفعات قبل، افراد نسل اول اصلاحات مانند آقايان هاشمي، مهندس موسوي، خاتمي و كروبي مطرح بودند. اين بار از افراد نسل اول اصلاحات كسي كانديدا نمي شود. پس در آن دوره ها، احزاب سريع تصميم گيري مي كردند ولي براي انتخابات رياست جمهوري جديد، اگر نسل اول به صحنه نيايد، نسل دوم به صحنه مي آيد. نسل دوم افراد وسيع تري دارد.

جهانگيري در ادامه گفت: آقاي هاشمي رفسنجاني كه ملاقات هاي منظمي با مقام معظم رهبري دارند؛ مي گفتند كه رهبري نه تنها با آمدن اصلاح طلبان به انتخابات مخالفتي ندارند، حتي اگر اكثريت مجلس را هم بگيرند مشكلي نيست؛ ولي وقتي اين مطلب به اصلاح طلبان رسيد نزديك ايام ثبت نام بود امكان گفت وگو و تصميم گيري براي اصلاح طلبان نبود.

وي اين را هم گفته كه «هيچ كدام از اعضاي خانواده موافق نامزدي من نيستند و فكر مي كنند ممكن است اتفاق خوبي برايم پيش نيايد.

خاطر نشان مي شود 700 نفر از اصلاح طلبان نامزد انتخابات مجلس بودند اما اغلب شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات اعلام كرده بود در انتخابات شركت نمي كند. بنابراين اصلاح طلبان مجاز به حضور در انتخابات هستند مشروط بر آن كه تكليف آنها با فتنه گران و ساختارشكنان كاملا مشخص شده باشد ضمن اينكه نقش آفرينان در فتنه بايد اعلام توبه از خطا و خيانت خود كنند و البته اين امر موجب صلاحيت آنها براي نامزدي نمي شود.

روزنامه وطن امروز:

ضد‌انقلاب در نشست بروکسل دنبال چه بود؟

همزمان با تهدید نظامی و تشدید تحریم‌های نفتی غرب علیه ایران‌، گروهک‌های ضد‌انقلاب نیز فعالیت‌های خود را با هدف رسیدن به اتحاد آغاز کرده‌اند؛ موضوعی که به وضوح در دومین نشست «پیشبرد اتحاد برای دموکراسی در ایران» که در روزهای ۱۷ و ۱۸ تیرماه در شهر بروکسل پایتخت بلژیک برگزار شده بود، مشاهده می‌شد. به گزارش «ندای انقلاب»، اما آنچه توجه به این نشست را مهم‌تر از گذشته می‌کند، ناکامی شرکت‌کنندگان در آن برای دستیابی به توافقی حتی کوتاه‌مدت است، به نحوی که برخی شرکت‌کنندگان این نشست در اظهار‌نظرهای خود از ناتوانی «اپوزیسیون ایرانی برای دور هم جمع شدن» سخن گفته‌اند و عده‌ای دیگر «اختلافات بنیادین در راهکارهای تحقق دموکراسی در ایران» را عامل انشقاق و دوری جریانات اپوزیسیون معرفی کرده‌اند.

هر چند این مواضع پیش از این در نشست بهمن‌ماه سال گذشته استکهلم نیز مطرح شده بود اما تکرار آن در نشست بروکسل حکایت از ضعف ساختاری اپوزیسیون برای رسیدن به اتحاد دارد. به گونه‌ای که بیانیه پایانی نشست با ۵۴ امضا از میان ۷۰ میهمان دعوت شده به نشست به امضا رسید.

یکی دیگر از دلایل شکست جریانات اپوزیسیون خارج‌نشین در نشست استکهلم و بروکسل فضای بی‌اعتمادی حاکم در میان شرکت‌کنندگان است، طوری‌که جواد خادم از اعضای برگزار‌کننده این نشست می‌گوید «یک فهرست ۱۵۰ نفری از نفوذی‌های جمهوری اسلامی در میان اپوزیسیون خارج از کشور وجود دارد». دلیل دیگر شکست جریانات اپوزیسیون عدم پذیرش رهبری یک فرد است به گونه‌ای که یکی از برگزار‌کنندگان این نشست می‌گوید «این گروه رهبری مشخصی ندارد». مشکل دیگر اپوزیسیون خارج از کشور فقر استراتژی است، طوری‌که گیسو جهانگیری از اعضای حاضر در نشست بروکسل درباره آن می‌گوید «ما آلترناتیوی برای چرخاندن یک دولت جدید در ایران نداریم».

دلیل دیگر ناکامی ضد‌انقلاب خارج‌نشین در رسیدن به اتحادی کوتاه‌مدت، نگاه منفعت‌طلبانه اعضای این جریان به جیب ایرانیان خارج از کشور است. به عنوان مثال شروین نکویی از دیگر اعضای حاضر در نشست بروکسل می‌گوید «حسن چنین کنفرانس‌هایی استفاده از حمایت‌های مادی ایرانیان ساکن خارج از کشور است».

روزنامه تهران امروز:

« مه آفرید 2 » کیست و چه در سر می پروراند؟

دادستان کل کشور در نشست خبری روز دوشنبه با خبرنگاران در حالی از آقای «م- ز» که این روزها با نام « مه آفرید 2»معروف شده است، صحبت کرد که درباره این تریلیاردر خبرهای

ضد و نقیض فراوانی وجود دارد. در حالی كه « م-ز» ، تریلیاردر نزدیك به جریان انحرافي اخیرا دریافت هرگونه رانت و تسهیلات خاص‌ را تكذیب كرده است، یکی از سایت های خبری اسنادی منتشر کرده است که نشان از استفاده ویژه این فرد از رانت دارد.

مه آفرید 2 سرمایه گذار معروف تبریزی ‌در اقدامی غیر قابل پیش بینی اقدام به فروش و واگذاری بسیاری از دارایی های خود کرده است. فولاد گستر تبریز، بانک گردشگری، هواپیمایی آتا، کارخانه بنیان دیزل، فولاد بناب، فولاد سهند، ایران خودرو تبریز، درپاد، گروه صنعتی یاقوت صنعت و شرکت بازرگانی شاهین از جمله مجموعه های صنعتی و اقتصادی بودند که با نام « م-ز» گره خورده بودند.

« م-ز» از چند سال قبل با ‎استفاده از مشاوره و رانت‎‎های یک مجری مشهور صدا و سیما که کمک شایانی به وی برای اخذ وام‎‎های کلان بانکی کرد، وارد بازار بورس، فولاد، خودرو و معدن کشور شد. بر اساس این گزارش، در حال حاضر این فرد جزو 10 کلان سرمایه‎دار کشور است که 24 و 30 درصد سهام دو بانک مطرح کشور را در اختیار دارد.

مه آفرید 2 که ارتباطات عمیق و گسترده‎ای با یک جریان منحرف سیاسی دارد، در اندک زمانی توانست مجوز تأسیس یک شرکت هواپیمایی را به‎دست آورد و سپس بدون داشتن مسئولیت مشخص اجرايي به دیدار یکی از مقامات ارشد ترکیه فرستاده شد تا مجوز پرواز‎های خود به فرودگاه آتاتورک استانبول را که ارائه مجوز آن در انحصار دولت ترکیه است، دریافت کند.

وی سپس ضمن برقراری پیوند عمیق‎تر با نزدیکان چهره جنجالی جريان انحرافي و آقازاده یکی از چهره‎‎های مطرح اقتصادی، اقدام به ثبت و تأسیس شرکتی به شماره390... کرد تا با سوء‎استفاده هرچه بیشتر از رانت‎‎ها بتواند سرمایه‎گذاری‎‎های مشترک بیشتری را انجام دهد.

انتقادات محصولي عليه دولت

صادق محصولي از دوستان قديمي محمود احمدي‌نژاد در اظهاراتي عجيب از دولت انتقاد كرد. وي در نشستی ‌در مدرسه علمیه شهید صدوق گفت: کسی که در زمان ریاست و دولت او اکثر فسادهای دولتی شکل گرفت مانند رشوه و رانت خواری و اشرافی گری، امروز می گوید که دولت من بهترین دولت تاریخ کشور بوده است. آیا حمایت از سیستم فاسدی که با جعل اسم شعبه آکسفورد دانشگاه آزاد میلیاردها پول را به آن طرف آب‌ها فرستاده‌‌ قابل توجیه است؟

نامزد دوم اصلاح‌طلبان «غضنفر»‌ است!

فاضل موسوی، عضو فراكسيون اقليت مجلس هشتم با تاکید براینکه در صورت حضور تنها با یک کاندیدا وارد انتخابات می شویم، خاطرنشان کرد: اصلاح طلبان تنها یک کاندیدا در انتخابات خواهند داشت و اگر نفر دومی با نام اصلاح طلبی کاندیدا شد، آن فرد اصلاح طلب نیست، بلکه یک غضنفر است.

روزنامه ملت ما:

تکذیب در تکذیب

در حالی که مدیریت شهری، انجام هرگونه فعالیت انتخاباتی زود رس را تکذیب کرده و سخنان جنجالی مشاور خود را نظرات شخصی عنوان کرده است اما خبرهایی به گوش می رسد که در نشست تفریحی انتخاباتی اردوگاه باهنر حتی ریاست ستاد انتخابات نیز معرفی شده است.

درگیری عناصر یک فرقه طریقتی

عده ای از مریدان یکی از فرقه های طریقتی درباره دفن اموات خود در مکانی که از نظر اعضای این فرقه مقدس محسوب می شود با هم درگیر شده اند. مخالفین علت مخالفت خود را استفاده ابزاری از این مکان داشته و گفته اند به بهانه دفن اموات این مکان مقدس به محلی برای قمار بازی و ارتباطات غیر شرعی تبدیل شده است.

فعالیت مرموزانه انجمن حجتیه

با این که انتظار فرج یکی از استراتژی های شیعه به شمار می رود ولی تبلیغ کاذب آن باعث ضد تبلیغ شده و به این عقیده اصیل شیعه آسیب می رساند. انجمن حجتیه نیز با استفاده از روش هایی همچون کلاس های تدریس قرآن به جذب نیرو و شبکه سازی در جهت اهداف خود اقدام می نماید.

ترفند سوخته منافقین برای جمع آوری اخبار

گروهک تروریستی منافقین که این روزها با توجه به فشارهای مختلف از سوی جامعه جهانی منزوی شده است، به تاکتیک های سوخته خود برای جمع آوری اخبار و ارایه به اربابان امریکایی خود اقدام کرده است.

عناصرآن گروهک با تماس های بی هدف و کور از نقاط مختلف اروپا به ویژه پاریس با طرح سوال های انحرافی اقدام به نظر سنجی درباره وضع اقتصادی شهروندان کرده اند.

در این تماس ها علاوه بر نظر سنجی پیرامون عملکرد میرحسین موسوی در زمان تصدی نخست وزیری و عملکرد آقای احمدی نژاد در دولت نهم و دهم سوالاتی را به شرح زیر مطرح می نمایند:

- اثرات تحریم های اعمال شده علیه نظام جمهوری اسلامی ایران

- میزان تورم و گرانی و فشار وارده بر مردم پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها

- علت انجام رزمایش های نظامی اخیر در ایران

لازم به ذکر است این نظر سنجی ها توسط گروهک تروریستی منافقین انجام می گیرد که سعی دارند با القای سیاه نمایی از وضع موجود ضعف و ناامیدی را در بین مردم ترویج نمایند.

روزنامه جمهوری اسلامی:

ورود به قبرستان بقیع محدودشد

* ورود به قبرستان بقيع از چند روز قبل محدود شده است. براساس اطلاعات رسيده، اين محدوديت، بعد از كشيده شدن تظاهرات ضد آل سعود از شرق عربستان به مناطق مركزي و شهر مدينه منوره صورت گرفته است. روز شنبه اين هفته مدينه منوره شاهد تظاهرات مردم در حمايت از شيخ نمر باقرالنمر بود كه هفته گذشته در شرق عربستان هدف گلوله مأموران قرار گرفت و ربوده شد.

استفاده نادرست از مدرسه احداث شده

* استفاده نادرست از مدرسه احداث شده توسط جمعي از ايرانيان خير مقيم خارج از كشور كه به عنوان خانه معلم در شهر سرعين استان اردبيل تأمين شده تأثيرات منفي فراواني در افكار عمومي برجاي گذاشته است. اين مدرسه كه در چهار طبقه جهت استفاده آموزشي دانش آموزان مستمند احداث شده، با اضافه كردن تجهيزات رفاهي در اختيار صاحب منصبان فرهنگي و غيرفرهنگي براي استفاده تفريحي قرار مي‌گيرد. اين درحالي است كه سرعين دچار كمبود مكان آموزشي است و استفاده غيرآموزشي از اين مدرسه علاوه بر آثار منفي كه در افكار عمومي 5 ميليون مسافر سالانه اين شهر دارد، به اين كمبود نيز دامن مي‌زند.

کلید قفل محاصره غزه در دستان مرسی

* روزنامه آمريكايي واشنگتن پست در گزارشي نوشت محمد مرسي رئيس‌جمهور مصر كسي است كه كليد قفل محاصره غزه در دستان اوست ولي او بلافاصله اقدام به باز كردن قفل اين محاصره نخواهد كرد. به گزارش خبرگزاري قدس (قدسنا) اين روزنامه آمريكايي نوشت: اگرچه حماس وابسته به جماعت اخوان المسلمين مصر است اما مرسي بلافاصله اقدام به عقد قرارداد با حماس براي باز كردن گذرگاه مرزي نخواهد كرد زيرا چنين توافقنامه دوجانبه‌اي ممكن است فرصت تشكيل دولت فلسطيني متشكل از كرانه باختري و نوار غزه را تباه نمايد. واشنگتن پست نوشت: حماس سالها در قدرت خواهد ماند اگر مرزهاي مصر و نوار غزه به منطقه آزاد تجاري تبديل شود و اين درحالي است كه فشارهاي اقتصادي اسراييل، آمريكا بر نوار غزه با هدف تضعيف حماس و عقب نشيني او از قدرت صورت گرفته است. اين روزنامه نوشت: لذا هرگونه توافقي ميان حماس و مصر بر سر بازگشايي مرزها به معني تقويت حماس است كه آمريكايي‌ها مخالف آن هستند.

جوابیه اداره کل راه و شهر سازی زنجان در مورد افتتاح جاده ناتمام

* در پي درج مطلبي در ستون جهت اطلاع مبني بر افتتاح جاده ناتمام زنجان - تهم - چورزق، جوابيه‌اي از اداره كل راه و شهرسازي استان زنجان به اين ستون رسيده كه چنين است: "افتتاح جاده زنجان - تهم - چورزق توسط رياست محترم جمهور، پس از اتمام كامل كليه مراحل ساخت، نصب علائم ايمني و تابلوهاي اخطار در طول مسير و نيز خط كشي كامل كل مسير و نصب گاردريل، انجام گرفت. همچنين فعاليت ماشين آلات راهسازي در روز مراسم در چند نقطه از محور، براي آماده‌سازي باند، جهت فرود هلي‌كوپتر حامل رئيس‌جمهور محترم بود اما متأسفانه در آن رسانه اين‌گونه وانمود شده است كه ماشين آلات مذكور براي ادامه عمليات ساخت جاده، فعاليت مي‌كردند.

خاطرنشان مي‌سازد: اين محور از تاريخ 3 خرداد سال جاري به طور غيررسمي زير بار ترافيك بوده و عبور و مرور جريان داشته است و نيز قبل از افتتاح رسمي، هيئت بازرسي از طرف رئيس‌جمهور به همراهي استاندار از پروژه بازديد به عمل آورده و پس‌ از تأييد كردن، به طور رسمي افتتاح شد. در پايان ضمن تأكيد بر لزوم اطلاع رساني صحيح و صادقانه، به اطلاع مي‌رساند اين اداره كل آماده ارائه هرگونه اطلاعات جامع و صحيح به اصحاب رسانه مي‌باشد. ضمناً درصورت نياز، از نماينده محترم آن رسانه دعوت مي‌شود ضمن بازديد مجدد از جاده زنجان - تهم - چورزق، حقايق مربوط به اين پروژه را آنگونه كه هست منعكس فرمايند."
 

برای مشاهده مجله شبانه اینجا کلیک کنید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.