به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان ؛ شهبازی افزود: سطح باغ های انگور استان همدان 20 هزار و 732 هکتار است که 10 درصد آن به آبغوره تبدیل می شود.
وی با اشاره به اینکه 15 درصد انگور استان به فرآورده هایی نظیر شیره، مویز و باسلق و 30 تا 35 درصد به کشمش تبدیل می شود افزود: 25 درصد انگور تولیدی استان به مصرف تازه خوری می رسد.
مدیرباغبانی جهادکشاورزی استان همدان گفت: 48 درصد از انگور استان همدان سفیدبی دانه، 11درصد عسگری، 4 درصد یاقوتی و 37 درصد شامل فخری، صاحبی، شاهانی و خلیلی است.
شهبازی افزود: استان همدان از نظر سطح تاکستان های انگور رتبه ی 6 و از نظر تولید انگور و کشمش سومین استان تولید کننده در کشور است.
وی با بیان اینکه در دنیا از هر هکتار 10 تن و در ایران 11 تن انگور برداشت می شود گفت: در استان همدان از هرهکتار 17 تن انگور برداشت می شود.
27 هزار بهره بردار در تاکستان های استان همدان فعالیت می کنند./س