سارسی، توک پیسین، شونا و یا بریتیش آیا باور می کنید اینها نام زبان های باشد که مردم در اقصی نقاط جهان به آن صحبت می کنند اگر می خواهید با این زبان ها آشنا شوید این مطلب را بخوانید.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، در این مطلب اشاره ای داریم به زبان هایی که در دنیا بسیار نادر هستند و یا به طور کلی نابود شده اند.

سارسی

یکی از نادرترین زبان ها در دنیا "سارسی"  نام دارد. این زبان نشان می دهد که یک زبان چه مقدار می تواند انعطاف داشته باشد چرا که ریشه اصلی این زبان درجنوب آمریکا قرار دارد ولی مناطقی مانند کانادا و یا شمال آمریکا نیز به این زبان سخن می گفتند. "سارسی" که بیشتر مخصوص بومیان آمریکا است این روزها رو به نابودی می رود چرا که طبق آخرین شمارش تنها 50 نفر به این زبان سخن می گویند و بیشتر آن ها نیز از افراد کهنسال هستند.



یکی از نکات اصلی در مورد این زبان این است که تا به حال هیچ خطی برای آن کشف نشده است و این نشان می دهد که این زبان تنها به صورت گفتاری وجود دارد.

توک پیسین

جزیره ای در گینه نو یکی از عجیب ترین جزایری است که در دنیا وجود دارد. دلیل عجیب بودن این جزیره تعداد زبان هایی است که مردم به ان سخن می گویند. در این جزیره بیش از 800 زبان مختلف وجود دارد ولی تنها سه زبان به عنوان زبان های رسمی آن شناخته می شود.



توک پیسین یکی از زبان های رسمی این جزیره است اما با توجه به قواعد بسیار عجیبی که دارد بیشتر شبیه یک طنز در مقابل زبان انگلیسی است. این زبان به انگلیسی بسیار شبیه است اما قواعد بسیار عجیبی وارد آن شده است.

زبان وحشی (گوتیک)

در میان این زبان ها گوتیک شاید از همه معروف تر باشد چرا که افراد زیادی در زمان های گذشته به آن صحبت می کردند و همچنین نوشته های بسیار زیادی نیز از آن به جا مانده است. این زبان که خواستگاه آن در اروپای شرقی گمانه زنی می شود تلفیقی از انگلیسی و یونانی است. حتی الفبای نوشتاری آن ها نیز با کمی تفاوت، بسیار به انگلیسی شباهت دارد. این زبان این روزها به طور کامل از بین رفته است و اثار بسیار کمی از آن باقی مانده است.



شونا

یکی از زبان هایی که مطمئنا از آن چیزهایی شنیده اید "سواحلی" است. "سواحلی"  یکی از شاخه های "شونا" است. این زبان به عنوان یکی از زبان های گروه نیجر- گینه به شمار می آید و همچنین به عنوان یکی از زبان های ناشناخته ولی با کمیت بالا شناخته می شود. قریب به 11 میلیون نفر در کشورهای نیجریه و گینه به این زبان سخن می گویند اما کمتر کسی در دنیا حتی نام این زبان را شنیده است.



بریتیش

در اینجا نمی خواهیم در مورد گونه های متفاوت زبان انگلیسی صحبت کنیم و اشاره اصلی ما به ریشه زبان های منطقه بریتانیا است. قبل از آن که بریتانیا به همچنین کشوری تبدیل شود زبانی به نام "بریتش" در آن بسیار رواج داشت.

پس ورود مهاجران بسیار به این منطقه زبان انگلیسی امروزی شکل گرفت و همچنین به زبان های دیگر نیز تکامل یافت که از میان آن ها می توانیم به زبان های ولزی، اسکاتلندی نیز اشاره کنیم.


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.