به گزارش
خبرنگار اشگاه خبرنگاران یاسوج ، اگرچه دیو اسراف و تبذیر و هدر رفت سرمایه های ملی و اقتصادی همواره در جامعه ی مصرف گرای ما وجود دارد،اما افرادی خلاق و توانمندی دراین راستا وارد عرصه و كارزار شده اند تا ابتكار عمل برای ساماندهی و برون رفت از این وضعیت چاره ای بیندیشند.
مدیرعامل مجتمع نان بهارستان یاسوج یكی از این افراد خلاق ، كارآمدی است كه توانست با نیازسنجی درست و با تدبیر عالمانه و خلاقانه كارگاه نان با فراینده بهره وری مطلوب ایجاد كرده است.
'مرتضی قاسم پور' در این زمینه ، از تولید روزانه بیش از 50 نمونه نان دارای متنوع ترین محصولات در سه مقوله نان های رژیمی ، صنعتی و سنتی در این مجتمع خبر داد و گفت: نان های تولیدی در این مجتمع با روش های صنعتی و سنتی و با فرمول و شكل های گوناگون و رعایت تمامی قوانین و استانددارد های ملی پخت و تولید می شوند.
وی اظهار داشت: نان بلوط ، ذرت و نان جو از جمله نان های رژیمی در این مجتمع تولیدی هستند كه روزانه شاهد استقبال روزافزون مردم در استان های مختلف كشور از این نان ها هستیم.
وی در خصوص كاربرد درمانی نان های رژیمی تولیدی دراین مجتمع گفت: از نان بلوط امروزه در زمینه درمان انواع بیماری های گوارشی و زخم معده استفاده می كنند.
قاسم پور افزود: نان جو كه با روش ها و شكل های گوناگون مانند جو نرم به دو شیوه صنعتی و سنتی و جو خشك پخت می شود در بیماری دیابت كاربرد فراوان دارد و موجب تنظیم قند خون شده و از املاح آن برای كم خونی و پوكی استخوان استفاده می كنند.
وی در خصوص خواص دارویی دیگر نان رژیمی و تولیدی این مجتمع گفت: بسیاری از كارشناسان نان 'ذرت' كه به دو روش سنتی و صنعتی نیز پخت می شود در پایین آوردن كلسترول خون و پیشگیری از انواع سرطان ها بسیار مناسب و موثر است.
مدیرعامل مجتمع نان بهارستان یاسوج ، كیك وكلوچه ، كیك یزدی ، كلوچه شكری، كلوچه كشمشی و كلوچه كنجدی را نیز از جمله تولید نان صنعتی در ذاین مجتمع عنوان كرد.
وی نان قندی ، نان شاهدانه ، نان سیاهدانه ، خشكه و آفتابگردون كه به نام نان های خشك معروف است را از دیگر تولیدات نان این مجتمع برشمرد و اظهار داشت: تولید این نوع نان بیشتر بر اساس سفارشات است.
قاسم پورافزود: یكی از رسالت های مهم و كاركرد های موفق این شركت تولید نان روزانه مردم در محیطی كاملا بهداشتی كه با حذف جوش شیرین ، استفاده از خمیر مایه ، روش های نوین پخت ، بكارگیری دستگاه های استاندارد پخت و آموزش كارگران نان غنی شده را روزانه در اختیار مردم قرار می دهد.
وی ابراز داشت: مهمترین هدف و چشم انداز پیش روی این شركت همكاری و تعامل بیشتر با موسسات علمی و دانشگاهی كشور در خصوص استفاده از انواع آرد و مواد اولیه برای غنی سازی نان در رژیم غذایی اقشار مختلف جامعه است.
وی غنی سازی نان با آرد مالت كه حاوی انواع ویتامین های گروه B است ،غنی سازی نان با پودر آهن برای مبارزه با كم خونی و فقر آهن ، انجام پروژه های تحقیقاتی در خصوص حذف معایب آرد و اجرای تولید نان غنی شده ویژه مدارس را از مهمترین اهداف شركت تولیدی نان بهارستان عنوان كرد.
قاسم پور تولید نان سلیاك برای بیماران مبتلا به سلیاك، تولید نان بی نمك ، نان چاودار ، نان سویا ، نان مخصوص ، نان با فیبر و پروتئین بالا را از دیگر اهداف مهم مجتمع تولیدی نان بهرستان اعلام كرد.
قاسم پور میزان كل سرمایه گذاری مجتمع تولیدی نان بهارستان را افزون بر پنج میلیارد ریال عنوان كرد و افزود: حدود سه میلیارد و 500میلیون ریال از این میزان سهم آورده و مابقی نیز تسهیلات بانكی بوده است.
وی میزان اشتغالزایی این مجتمع را افزون بر 50نفر عنوان كرد و افزود: با توسعه و افزایش خط تولید این مجتمع امكان جذب و بكارگیری 50 نفر دیگر در این مجتمع وجود دارد.
مدیرعامل مجتمع تولیدی نان بهارستان یاسوج یكی از مشكلات اساسی این مجتمع را مشكلات بیمه ای برخی كارگران این شركت تولیدی دانست و اظهار داشت: در این راستا نیازمند حمایت بیش از پیش مسولان و مقامات اجرایی استان به ویژه استاندار كهگیلویه وبویراحمد هستیم.
مشاور طرح مجتمع های نان در استان های كشور گفت: پرداخت حق بیمه كارگران و خود كارفرما در این شركت تولیدی نسبت به سایر شركت های تولیدی و حتی نانوایی های موجود در سطح استان چندین برابر است.
وی افزود: در صورت حمایت سازمان تامین اجتماعی برای رفع مشكل بیمه ای كارگران این شركت تولیدی امكان جذب و بكارگیری نیروها و كارگران بیشتری در ذاین شركت وجود دارد.
مدیرعامل مجتمع نان بهارستان یاسوج مساحت این مجتمع نیمه صنعتی نان را افزون بر یك هزار و700 مترمربع عنوان كرد.
وی افزود: در صورت بروز هر گونه مشكل كمبود آرد و یا بحران كم نانی در سطح استان بدلایل مختلف این مجتمع آمادگی لازم برای تامین نان مورد نیاز مردم در نقاط مختلف این استان را دارد.
وی میزان نان تولیدی روزانه در نان های رژیمی ، سنتی و صنعتی را به ترتیب یك ، شش و سه تن عنوان كرد و افزود: نان تولیدی این مجتمع روزانه به استان های مختلف شامل فارس ، خوزستان ، تهران ، یزد و شهرها و بخش های مختلف كهگیلویه وبویراحمد صادر می شود.
مدیرعامل مجتمع نان بهارستان یاسوج توانست از بدو تاسیس این مجتمع 9مرحله حائز عناوین و رتبه های برتر كارآفرینی و صنعتگر نمونه در سطح ملی و استانی شود./س