'احسان شاكری ' در گفت و گو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج بدون اشاره به آمار در این زمینه افزود: رواج زندگی شهر نشینی، سیگار كشیدن، افزایش مصرف غذاهای چرب حاوی روغن اشباع شده، فست فودها، عدم تحرك و ورزش، بیماری فشار خون و مصرف زیاد نمك، شناخته شده ترین عوامل این بیماری است.
وی بیان كرد: روی آوردن به ورزش هایی ماند شنا، كوهنوردی و دومیدانی كه نیاز به امكانات خاصی ندارد و استفاده از روغن های مایع، خصوصا روغن زیتون و هسته انگور به جای روغن های جامد، می تواند برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری مفید است.
شاكری اظهار داشت: مصرف ماهی به میزان لااقل دو وعده در طول هفته كه می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز باشد و كاهش استفاده از پیتزا، سوسیس و كالباس كه امروزه در برنامه غذایی خانواده ها بسیار رواج یافته است، از دیگر اقداماتی است كه موجب تضمین سلامت قلب و عروق خواهد شد./س