به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک کاکائوی تلخ برای سرخرگ ها مفید است و جریان خون را در آنها تسهیل میکند
به گزارش خبرگزاری فرانسه شنبه 25 مارس (5 فروردین) در کنوانسیون سالانه کالج متخصصان قلب آمریکا در نیویورک پژوهشگران دانشگاه ییل اعلام کردند فلاوونوئیدها(گروهی از ترکیبات آنتیاکسیدانی که در سبزی ها و میوهها هم موجودند)، نقش مهمی در سلامتی ایفا میکنند.
بررسی این محققان نشان داده است رابطه مهمی میان مصرف غذاهای غنی از فلاوونوئیدها مانندچای سبز ،میوهها،سبزیها و جلوگیری ازبیماریهای قلبی-عروقی وجود دارد.
فرآوردههای کاکائو یا شکلات تلخ یکی از غنیترین منابع فلاوونوئیدها در میان غذاهای رایج هستند.
طی بررسی که محققان انجام دادند در این بررسی کاکائو به عنوان یک ماده ی کارآمد در بهبود کارکرد پوشش درونی عروق شناخته شد.
از 39 نفری که این آزمون را به پایان رساندند، مقیاس سلامت سرخرگ ها یعنی "گشادی عروق ناشی از جریان خون" (FMD) به طور قابل توجهی در افرادی که کاکائوی بدون شکر و کاکائوی با شکر مصرف کرده بودند، نسبت به گروه شاهد افزایش یافت. این افزایش در گروهی که کاکائوی تلخ مصرف میکردند، بیشتر بود./س