علي
مبارکي کارشناس صنايع غذايي در
گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران
با بيان مطلب افزود: عامل مهم و اساسي در انتخاب توليدات غذايي از سوي
مشتريان سلامت و طعم محصول است که توليدکنندگان با حفظ بهداشت و طعم محصول
مي توانند زمينه ي خوبي را براي گسترش توليد خود فراهم کند.
وي ادامه
داد: ايران بدليل موقعيت جغرافيايي، دارا بودن جمعيت خوب و داشتن شرايط
کشاورزي بسيار عالي از پتانسيل هاي بالايي برخوردار است که برنامه ريزي و
توليد محصول براي کشورهاي همسايه مي تواند براي اين صنعت موفقيت آميز باشد.
مبارکي
تصريح کرد: با وجود تحريم هااما توليد کنندگان داخلي با ايجاد شرايط مناسب در داخلي
کشور تمام عرصه ي توليد را از هرگونه وابستگي به خارج از کشور مصون کرده
اند.
وي ادامه داد: با بسته بندي هاي مناسب و ارائه محصولات با کيفيت بالا صادرات محصولات غذايي را به کشورهاي اطراف گسترش دهيم.
کارشناس
صنايع غذايي خاطرنشان کرد: با حمايت هاي دولت و ارائه تسهيلات به توليد
کننده زمينه ي گسترش اين صنايع را در کشور فراهم کنيم./ع