غوره ميوه نارس انگور است كه طعم ترشي دارد و براي درست كردن سركه استفاده ميشود و از نظر طب قديم ايران سرد و قابض است. سركه حاصل از تخمير دانههاي انگور در تسكين خارشهاي پوستي و جلدي مؤثر است.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک غوره براي افراد مبتلا به چربي خون بسيار مفيد است. ضد عفوني كننده بدن است و اگر با سالاد مصرف شود، براي لاغري سودمند است. غوره را به تنهايي نبايد مصرف كرد به دليل اينكه روي معده اثر منفي ميگذارد. زنان باردار از مصرف غوره زياد بايد خودداري كنند ، چون غوره ادرار آور است و امكان سقط جنين وجود دارد.
آبغوره تقويت كننده كبد است همچنين براي برطرف كردن ورم گلو، قرقره كردن آبغوره مفيد خواهد بود. علاوه بر آن در درمان ورم مخاط دهان و نرمي لثهها و براي درمان چاقي مفرط مفيد است.
غوره داراي اسيدهاي آلي مانند اسيد ماليك ، اسيد فرميك ، اسيد سوكسينيك ، اسيد اگزاليك ، اسيد گلوكوليك و قند است./س