متاسفانه بسیاری از افراد به علت افراط در مصرف مواد غذایی در وعده افطار با پایان یافتن ماه مبارک رمضان، چاق می‌شوند.

 

به گزارش خبرنگار  باشگاه خبرنگاران اراک، با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان،استفاده کافی از مواد خوراکی سرشار از ویتامین‌ها در حین روزه‌داری بسیار حائز اهمیت است.

پرهیز از ریزه‌خواری و پرخوری را به صورت یک عادت دربیاید برخی افراد به صورت مرتب در یخچال را باز می‌کنند و چیزی برمی‌دارند این خود باعث اضافه وزن می‌شود.

بسیاری از افراد پس از اتمام ماه مبارک رمضان، چاق می‌شوند. این افراد معمولا در وعده افطار افراط و بدخوری می‌کنند.

استفاده زیاد از مواد چاق‌ کننده و مضر چون زولبیا و بامیه و انواع شیرینی‌ها از جمله مصادیق بدخوری است و افراد تصور می‌کنند به این علت که در طول روز هیچ چیز نمی‌خورند، مجازهستند از این خوراکی‌ها مصرف کنند.

باید توجه داشت که برای جلوگیری از تشنه شدن به هنگام روزه‌داری علاوه بر مصرف کافی سبزیجات، میوه‌ها و مواد غذایی حاوی آب، نباید در مصرف چای نیز افراط کرد زیرا باعث دفع آب از بدن می‌شود.

نمک نیز باعث تشنگی می‌شود، کم‌ کردن نمک موجود در غذا می‌تواند به روزه‌دار کمک کند تا تشنگی کمتر به سراغش بیاید./س

برچسب ها: چای ، افراط ، تشنگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.