كارشناس تغذيه دانشگاه علوم پزشكي ياسوج گفت: فيبر غذايي، با پايين آوردن ميزان كلسترول بد خون(ldl) و تري گليسيريد، مي تواند در كاهش خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي_ عروقي موثر باشد.

 

مصطفی رنجبر در گفت و گو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران یاسوج ، گفت: فیبر (الیاف غذایی)، نوعی ماده کربوهیدراتی است که دیواره سلول های گیاهی را ساخته و دستگاه گوارش، قادر به هضم کامل آن نیست.
وی با بیان اینکه ریسک فاکتورها در بیماری های قلبی _ عروقی، دارای دو منشا داخلی و خارجی بوده، افزود اظهار کرد: سیگار، عدم فعالیت و استرس، علل خارجی و کلسترول بالا، فشارخون و سابقه فامیلی، از جمله مولفه های داخلی موثر در ایجاد این بیماری ها بوده که مصرف غذاهای حاوی فیبر، می تواند در کنترل آن ها تاثیر مثبتی داشته باشد.
رنجبر ادامه داد: حبوبات، میوه ها و سبزیجات، غنی ترین منابع فیبر غذایی هستند، که لازم است علاوه بر افراد پرخطر برای ابتلا به بیماری های قلبی، سایر افراد نیز به میزان متناسب این ماده در برنامه غذایی خود، توجه نمایند./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.