مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت بویراحمد با بیان اینکه بهتر است از غذاهای حاوی گوشت که در روغن سرخ می شوند پرهیز نمود، گفت: استفاده از ساندویچ هایی که در تهیه آن ها از گوشت کبابی استفاده می شود، خطر کمتری به همراه دارد.

 

محمدرضا زارعی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود: استفاده از گوجه فرنگی، خیارشور و سس گوجه فرنگی در کنار فست فودها، می تواند میزان خطر اینگونه غذاها که در روغن های اشباع شده جامد و حاوی چربی زیاد سرخ می شوند را کاهش دهد.
وی اضافه کرد کرد: بر اساس یافته های جدید، عادت به استفاده از فست فود در جوانان علاوه بر افزایش میزان دریافت کالری، چربی و نمک که به مشکل چاقی می انجامد، موجب کمبود دریافت ویتامین و مواد معدنی نیز در آنان می شود./س

برچسب ها: یاسوج ، فست فود ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.