به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، سلیمانی، با اشاره به این مطلب که اراضی زیر کشت محصول پیاز در استان در مقایسه با سال زراعی گذشته 446 هکتار کاهش داشته است گفت: این امر بر اساس اصلاح الگوی کشت، صرفه جویی در مصرف آب و در راستای احقاق حقوق تولید کنندگان و جلو گیری از هدر رفت سرمایه های بخش کشاورزی به انجام رسیده است.
وی با اشاره به اینکه بر اساس تدابیر اندیشیده شده ، با تعامل بیشتر با تشکل های صنفی تولید کنندگان این محصول در استان، تلاش بر این مبنا استوار خواهد شد تا باحذف واسطه ها از توزیع محصولات پر مصرف کشاورزی ، راه برای تنظیم بازار مصرف، هموارتر شود.
سلیمانی در ادامه ، میزان پیاز تابستانه تولید شده در استان را یک هزار و 80 تن اعلام کرد و گفت: بقیه این محصول به صورت پائیزه در اراضی زیر کشت آذربایجان شرقی، حاصل می شود.
مدیر زراعت سازمان از توسعه روش های کارآمد و به روز در کشت پیاز در استان خبر داده و افزود: توسعه کشت مستقیم بذر پیاز بدون استفاده و بکار گیری ماسه در سطح 250 هکتار از اراضی زراعی شهرستان های بناب، عجب شیر و شبستر ، و همچنین کشت مکانیزه پیاز با استفاده از خطی کار چهار ردیفه در سطح 11 هکتار از اراضی زراعی شهرستان ملکان ، از جمله مواردی است که این مدیریت در راستای استفاده بهینه از منابع تولید ، سعی بر این دارد با توسل به انتقال اطلاعات لازم تولید توسط کارشناسان امر، آن را در بخش کشاورزی استان نهادینه نموده و حرکت خود در راستای تحقق توسعه پایدار در بخش را تداوم بخشد ./ع