به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، وبلاگ
کربلای حسین در آخرین یادداشت خود مطلبی درباره افطاری در ماه مبارک رمضان منتشر کرده است:
روش طبخ کشک بادمجان
بادمجون کبابی یا پخته یا سرخ کرده 2 عدد
گوشت ۲۰۰ گرم
عدس نصف پیمانه
نعنا و سیر داغ به مقدار فراوان
پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،دارچین،زردچوبه،زعفران
گردوی خُرد شده ۲ قاشق غذاخوری
کشک به مقدار فراوان
بادمجون
ها رو پخته و کنار گذاشته. گوشت رو با ادویه و پیاز خوب پخته تا حسابی نرم
شد بعد ریش ریش می کنیم. عدس رو هم جداگانه پخته. بادمجون و گوشت و عدس رو
حسابی باهم مخلوط و با گوشتکوب خوب له می کنیم تا حالت ریش و کشدار پیدا
کنه. بهش ادویه و کشک و سیر و نعنا داغ و پیاز سرخ کرده اضافه کرده و می
گذاریم تا جا بیفته. گردو خُرد شده رو هم بهش اضافه کرده و داخل ظرف مورد
نظر کشیده و تزیین می کنیم.