به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگارن، اخبار ویژه روزنامه ها امروز دوشنبه را در اینجا می توانید بخوانید:
روزنامه کیهان:
مجمع روحانيون چرا اين قدر در برابر منافقين منفعل است؟!
يك عضو مركزيت مجمع روحانيون با 3 سال تأخير خواستار فرو بردن خشم، اصلاح ذات البين و مقابله با فتنه انگيزي و اختلاف شد.
مجيد انصاري با تاكيد بر شركت اصلاح طلبان در انتخابات رياست جمهوري آينده گفته است: دلخوري هايي كه به هر دليل در جريان انتخابات گذشته پيش آمده است و كدورت ها با يك سعه صدر و گذشت متقابل كنار گذاشته شود.
وي افزود: نمي دانم اين همه آموزه هاي اسلام درخصوص گذشت و فرو بردن خشم و بزرگواري و عفو در اخلاق اسلامي چه زماني قرار است به كار گرفته شود، اگر اصلاح ذات البين به عنوان مقدس ترين كارها و عبادت هاست و منفورترين كارها فتنه انگيزي به معناي ايجاد اختلاف و خصومت بين برادران مسلمان است، چه ساز و كاري بايد براي عمل كردن به اين معروفات پيش گرفت.
انصاري گفت: فضاي سياسي كشور اقتضاء مي كند با يك نگاه برادرانه، گذشت و اغماض، عفو و تفاهم به استقبال انتخابات رياست جمهوري برويم و لازمه اين كار اين است كه دست خناس ها و عناصر افراطي و جريانات مشكوك و كساني كه نان و نامشان در اختلاف افكني و دميدن در كوره اختلاف است، قطع شود.
وي توصيه كرد: در هر دو جبهه بايد سعي كنند نسبت به افرادي كه به دنبال اختلاف افكني هستند با ديده شك و مراقبت نگاه كنند؛ گرچه مي گويند بايد حسن ظن داشت، ولي در فعاليت هاي سياسي و در دنيايي كه در معرض نفوذ سرويس هاي جاسوسي و منافقين هستيم، خوش باوري به همه افراد كارساز نيست، به كساني كه دنبال خبرهاي نادرست و پرونده سازي هاي ناصحيح و اختلاف افكني هستند و افراطي برخورد مي كنند در هر دو جبهه بايد با نگاه ترديد و احتياط نگاه كرد.
به رغم اين اظهارات، مروري بر كارنامه برخي سران مجمع روحانيون و تندروهاي همسو با آنان طي 3 سال گذشته و حتي هفته هاي اخير نشان مي دهد كه آنها بر خلاف رهنمودهاي آقاي انصاري، مشغول تفرقه انگيزي و فتنه انگيزي بوده اند. به عنوان مثال اعضاي مجمع وقتي تندروي هاي كساني چون موسوي و كروبي و حلقه اصلي مديريت كننده آنها را كه آلودگي هاي جدي به گروهك هاي ضد انقلاب داشتند، مشاهده كردند به جاي اعتراض به روند قانون شكني و آشوبگري با اين جريان همراه شدند و به ادعاي خائنانه و دروغ تقلب دامن زدند حال آن كه مي دانستند تقلب 000/000/11 رأيي امكانپذير نيست.
آن روز كسي در ميان مجمع روحانيون به بازيگران لجوج فتنه نگفت بزرگواري به خرج دهيد و خشم و هيجان خود را فرو ببريد بلكه تحريكاتي نيز صورت گرفت تا دعوت مكرر رهبر معظم انقلاب - از جمله در نماز جمعه و... - براي بازگشت به قانون و همدلي و برادري بي ثمر بماند.
آن روز اعضاي مجمع و اصلاح طلبان همسو كمترين دغدغه اي نسبت به اختلاف انگيزي ميان مردم نداشتند همان طور كه امثال خاتمي طي هفته هاي اخير نيز با تندروهايي نظير عبدالله نوري هم پياله شده اند، كسي كه تابلوي باند مهدي هاشمي و گروهك نهضت آزادي و سازش با آمريكا و تخطئه حمايت از مقاومت فلسطين را يكجا بلند كرد و ميداندار بخشي از ساختارشكني هاي سازمان يافته در وزارت كشور دولت اصلاحات بود.
اصلاح طلبان اگر صداقت دارند بايد اعلام كنند كه در فتنه سال 88 به نام آنها خيانت بزرگي صورت گرفته و حداقل همين امروز از آن عملكرد سراسر خيانت اعلام بيزاري و برائت كنند چرا كه آن اتفاقات پروژه دشمن بوده و به خاطر واقع شدن در زمين دشمن انجام گرفته است. چاره جبران نيز خارج شدن از زمين دشمن و توبه از آن عملكرد است.
طي هفته هاي اخير برخي از اصلاح طلبان و مشاركتي هاي فراري نشست هاي مشتركي با عناصر تابلودار ضد انقلاب در خارج كشور داشته اند كه طبق معمول و به دلايل كاملا مشخص با سكوت مطلق مجمع روحانيون و كساني چون آقاي انصاري مواجه شده است. امثال ايشان در حالي كه ادعاي خط امام دارند كمترين اعتراضي به نشست هاي هماهنگي خاتمي يا امثال عبدالله نوري كه مباني خط امام(ره) را مورد هجمه قرار دادند، نكردند و سوال اين است كه چگونه مي توان با گروهي تا اين حد آلوده به گروهك ها، نگاه خوش بينانه داشت.
حمله شوراي هماهنگي سبز به اصلاح طلبان شما قدرت طلب هستيد!
تمايل اصلاح طلبان براي دور زدن تاكتيك شكست خورده تحريم انتخابات، اعتراض گروهك موسوم به شوراي هماهنگي سبز را برانگيخت.
ارگان اين شورا در واكنش به تقلاي اصلاح طلبان نوشت: طي چند ماه گذشته و با رويكرد تجديدنظرطلبانه اي كه بخشي از نيروهاي منتسب يا مدعي اصلاح طلبي اتخاذ كرده اند، مسئله ضرورت برخورد فعالانه نيروهاي اصلاح طلب در جهت يافتن برون رفتي از بن بست سياسي كه كشور با آن مواجه است به طور مكرر و با ادبيات گوناگون مطرح شده است. در همين راستا، موضع جنبش سبز در عدم شركت در انتخابات مجلس، مورد نقد قرار گرفته و از اين گونه كنش هاي جمعي، به عنوان «انفعال سياسي» ياد مي شود. در پس اين تحليل، انگيزه هاي گوناگوني قابل شناسايي است. توجيه شركت در آن انتخابات توسط برخي از چهره ها، از حاشيه درآمدن افراد و حلقه هايي از اصلاح طلبان كه پس از حوادث سال 88 گزينه حاشيه نشيني و انتظار براي فرصتي بهتر را انتخاب كردند.
كلمه مي افزايد: مغالطه بزرگي كه توسط اين جريان تجديدنظرطلب تكرار مي شود، اتصاف مقاومت مدني منفي به انفعال است. از اين ديدگاه، كنش هاي مدني جمعي مانند عدم شركت در انتخابات به نشانه انتقاد به آزاد نبودن آن انفعالي و بي ثمر است.
كلمه با متهم كردن اصلاح طلبان به قدرت طلبي نوشت: شايد ريشه اين تفسير غلط از مقاومت مدني منفي به انفعال سياسي را بتوان در ذهنيت حاكم بر اكثريت اصلاح طلبان تجديدنظرطلب جستجو كرد كه ناشي از بيگانگي آنان با چگونگي كاركرد جنبش هاي مدني است. همين عدم شناخت نسبت به ماهيت جنبش هاي اجتماعي جديد باعث شد كه در فرصت طلايي سال هاي دولت اصلاحات، اصلاح طلبان به قدرت رسيده، به بازي در چارچوب قدرت رسمي سرگرم شوند و به تدريج و شايد ناخودآگاه، حفظ خود در قدرت را بر پيگيري مطالبات ترجيح دهند. پيگيري مجدانه پروژه بازگشت به زمين بازي سياست رسمي توسط اصلاح طلبان تجديدنظرطلب، تجلي دوباره ناآگاهي شان است. اين دسته از اصلاح طلبان، تمامي هويت خود را تنها و تنها در حضور در قدرت رسمي تعريف مي كنند و از بازتعريف خود در قامت كنشگران يك جنبش اجتماعي ناتوان يا گريزان اند. از همين روست كه با تمسك به برخي تئوري هاي جامعه شناختي منسوخ،بركشيدن شخصيت هاي سياسي در رسانه هاي خود، واقعگرا خواندن خود و خيال پرداز شمردن كنشگران جنبش سبز، دادن علامت به اقتدارگرايان و در انتظار علامت آنان نشستن، درصدد بازسازي فضاي پيش از سال 88 هستند.
كلمه نوشت: واقعيت اما اين است كه پس از انتخابات پرتخلف و تقلب سال 88، جامعه وارد مرحله جديدي شده و تلاش براي بازگرداندن وضعيت به شرايط پيش از انتخابات را اگر نه ناممكن، با دشواري هاي فراواني مواجه كرده است. روند اعتمادسازي از صندوق راي شروع نمي شود، بلكه به آن ختم مي شود. آزادي سران جنبش سبز و زندانيان سياسي گام هايي است كه بايد پيش از آن برداشته شود.
يادآور مي شود برخي اصلاح طلبان پيش از انتخابات مجلس آزادي عناصر بازداشتي را شرط بازگشت خود به عرصه سياست و انتخابات اعلام كرده بودند اما پس از بي اعتنايي نظام، همان ها مدعي شدندكه قائل به چنين شرطي براي بازگشت به عرصه سياست نيستند. همين امر اعتراض عناصر متواري و خارج نشين را باعث شده است. آنها البته به درستي از سران جبهه اصلاحات كه در فتنه و آشوب سه سال پيش نقش داشتند مي پرسند در صورت بازگشت به عرصه انتخابات، ادعاي تقلب در انتخابات چه مي شود؟
كروبي عزيز! جبهه حراميان جاي شما نيست برگرد!
«آقاي كروبي! ما اشتباه كرديم و در دام چاله تقلب افتاديم. تقلب اصلي در جبهه خودي بود كه جنس بدل را به اسم اصلاحات به ما قالب زدند».
اين مطلب را يكي از حاميان خارج نشين كروبي در نامه اي خطاب به وي نوشت. داريوش سجادي (مدير شبكه ماهواره اي متوقف شده هما) كه در انتخابات سال 88 از كروبي حمايت مي كرد، با اشاره به كلاهبرداري برخي اطرافيان وي مي نويسد: سال گذشته به آن سخنگوي خود خوانده و يكشبه چريك شده تان گوشزد كردم «لااقل در كسوت جديد و اپوزيسيوني تان ادعاي سخنگوئي شيخ را واگذاريد و روي پاي خود بايستيد و شيخ را به حال خود بگذاريد. براي شيخ اگر چنين ماجراجوئي هائي ارزش داشت به فرزندشان امر نمي كرد كه تحت هيچ شرايطي كشور را ترك نكنند! تا اينك مانند عموم اپوزيسيون خارج از كشور مبتلا به هذيان گوئي سياسي شوند».
وي خطاب به كروبي تصريح كرد: حاجي! شيخ مهدي عزيز! ما اشتباه كرديم و در «دام چاله تقلب» بازي خورديم. نه آن كه تقلب نشد. تقلب شد اما تقلب اصلي در جبهه خودي بود! تقلب آنجا بود كه به «بهانه تقلب» جنس بدل را به اسم اصلاحات و سبزينگي! به ما قالب زدند! تقلب آنجا شد كه با گشاده دستي، مغرضين و معاندين و دشمنان امام و اسلام و نظام و انقلاب را به اسم «طلايه داران رأي من كو»! به جنبش اصلاح طلبي پلمپ كردند! تقلب واقعي جايگزين كردن «نه غزه- نه لبنان» به روز قدسي بود كه از امام به افتخار يادگار داشتيم!
سجادي ادامه مي دهد: تقلب اصلي جايگزين كردن «جمهوري ايراني» با جمهوري اسلامي بود كه بچه هاي خميني از خرداد 42 تا بهمن 57 براي استقرارش مبارزه كردند از بهمن 57 تا تير ماه 67 برايش با همه حراميان جنگيدند و در همه سال هاي سازندگي و اصلاحات براي حراست اش خون دل خوردند. تقلب آنجا شد كه سرايندگان آن ناساز سروده «مرگ بر اصل ولايت فقيه» را نمايندگان اصلاح طلبان در انقلابي كردند كه خميني شان براي آسيب نرسيدن به مملكت، ايشان را توصيه به طرفداري از آن كرده بود!
وي تصريح كرد: حاج شيخ مهدي عزيز: غبار فتنه بعد از سه سال اينك خوابيده. به اطراف خود بنگريد. حراميان، واقعيت خود را با شفافيت نشان دادند. ايشان و امثال ايشان همچون «دوآلپا» برگرده شما نشستند. پشت شما سنگر گرفتند و در حالي كه نه «امام» و نه «انقلاب امام» و نه «نظام امام» و نه «اسلام امام» را قبول داشتند، به دروغ شولاي صلاح به بر كردند! جاي شما آنجا نيست! جاي شما در ميانه ايشان نيست! اينها قوم «ياجوج و ماجوج»اند! به حيلت از قامت بلند شمايان بالا مي روند و با گذشتن از شما و شمايان و حصول پلشتي هاي شان «شما» را نيز قرباني شوم خواهي شان خواهند كرد.
8نفر جور شد مي ماند 992/999/74 نفر ديگر!
هنر اپوزيسيون، شيپورنوازي از سر گشاد آن است.
سايت اينترنتي خودنويس با اشاره به تجمعات گاه به گاه محافل ضدانقلاب و خالي بندي هاي انجام گرفته در اين نشست ها نوشت: سر گشاد شيپور چند صباحي است حسابي براي خودش در دل اپوزيسيون ساكن خارج كشور جا باز كرده است! جالب اينجاست كه هر كس شيپوري به دستش مي افتد و روي صحنه مي آيد بلافاصله، آن را سر و ته كرده و سر گشادش را به دهان مبارك نزديك مي سازد و جالب تر اينكه از همين سر گشاد شيپور با مهارت و به آساني، قطعات زيبايي در مايه سياست مي نوازد كه موجب حيرت مي شود.
نويسنده خودنويس ادامه مي دهد: پس از آنكه قطعات فدراليزم و سكولاريزم و دموكراسي از سر گشاد شيپور نواخته شد و همه را به وجد آورد نوبت نواختن قطعه اي در مايه اتحاد و شوراي ملي و انتخابات آزاد رسيده كه اساتيد فن در حال آماده سازي نتها و ساخت آهنگ آنها هستند اما هنوز نتها ساخته نشده انواع و اقسام نام ها را بر روي قطعات نهاده اند از كنگره ملي گرفته تا شوراي ملي!
وي ادامه مي دهد: شوراي ملي؟ انتخابات؟ كي و كجا و چگونه؟ نكته همين جاست كه براي يافتن پاسخ، حاضرين در كنسرت (كنفرانس) مجبورند پشت صندلي ها ميخكوب شوند. اتحاد مي كنيم تا انتخابات آزاد برگزار كنيم. ما 7 نفريم و كجائيم زياد مهم نيست. مهم همين اسم ملي آن است. باز خدا را شكر 8 نفر در خارج كشور متحد شدند كه با فرض اينكه جمعيت ايران هفتاد و پنج ميليون نفر است، مي ماند «هفتاد و چهار ميليون و نهصد و نود و نه هزار و نهصد نود و دو نفر» ديگر كه زياد مهم نيست. مشكل اتحاد هم كه حل شد مي ماند، جاي برگزاري كه آن هم زياد سخت نيست. يك سالني، باغي، اتاقي اجاره مي كنيم و صندوق مي گذاريم. البته از حالا گفته باشيم كه بعدا ننويسند پول اين صندوق ها و محل مراسم را خارجي ها دادند. نه خير دونگش را خودمان مي دهيم.
روزنامه وطن امروز :
تجلیل گاردین از اخبار شرق، اعتماد و خبرآنلاین در قبال سوریه
مواضع ما ربطی به پشتیبانی مالی انگلیس ندارد!
حمله به ورزشکاران اسرائیلی در المپیک!
روزنامه تهران امروز:
پیام احمدی نژاد در دستان بقایی
حمید بقایی به منظور تقدیم پیام کتبی رئیس جمهور به قاهره سفر می کند. حمید بقایی، مشاور رئیس جمهور در این دیدار ضمن گفت و گو با مقامات مصر پیام کتبی محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور کشورمان را تسلیم می کند. این پیام کتبی حاوی دعوت از مقامات مصر برای شرکت در نشست سران جنبش غیر متعهدها در تهران است.
معاون رئیس جمهور 3هفته سرکار نرفته است!
نماینده بجنورد در مجلس با اشاره به اینکه معاون منابع و سرمایه انسانی رئیس جمهور به مدت سه هفته سرکار خود نرفته است، گفت: تمام مکاتبات این حوزه معلق مانده است.
موسی الرضا ثروتی عضو کمیسیون بودجه با اشاره به تغییرات مکرر معاونان برامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: حذف سازمان مدیریت و برنامه ریزی امکان هرگونه برنامه ریزی، مدیریت و رعایت شاخص های توسعه را منتفی کرده و رفتارها و عملکردهای موقتی و کوتاه مدت بدون توجه به شاخص های توسعه مناطق حتی با وجود سفرهای مکرر استانی به دلیل اجرایی نشدن مصوبات و عدم رعایت عدالت در مصوبات و اعتبارات برای استان ها تاثیرات نامطلوبی را در رفع نابرابری ها در برداشته است.
روزنامه ملت ما:
فعالیت های انتخاباتی زود هنگام در دانشگاه ها
یکی از نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری آینده که سابقه کاندیداتوری در دوره نهم ریاست جمهوری را نیز در کارنامه خود دارد به گسترش دامنه فعالیت های انتخاباتی خود در دانشگاه ها پرداخته است.
گفتنی است وی با تشکیل و راه اندازی ستادهای دانشجویی خود به عضو گیری افراد در پوشش فعالیت های ارزشی و تبلیغی پرداخته است که البته برآوردها نسان می دهد فعالیت های مذکور بیش تز جنبه ضد تبلیغی پیدا کرده اند.
رطب خورده منع رطب می کند!
دستگیری سردبیر«ندای درون»
« احمد شریعت» سردبیر یکی از سایت های وابسته به گروه انحرافی که نقش ویژه ای در القای شبهات اعتقادی در حوزه های اندیشه اسلامی داشته ، پس از احضار به دادگاه وارایه توضیحات، بازداشت شده است.
گفتنی است سایت مذکور چندی پیش به نقل از یکی از همین عناصر گفته بود: «بدیهی فرض کردن عصمت معصومین به صورت اولیه موجب تحجر است.»
روزنامه قدس:
مفتی سعودی: زنان عقل ندارند!
یک مفتی سعودی با تأکید بر مخالفتش با استفاده زنان و کودکان از تلفن همراه و شبکه های اجتماعی اینترنتی، آنها را بی دین و بدون عقل و خرد دانست.
براندازی «توهم» بود
مسعود بهنود، همکار سلطنت طلب بی بی سی انگلیس گفت:همه رسانههای اپوزیسیون نظیر جرس دچار بلا شده اند و سینه خیز می روند. بهنود گفت:تصور براندازی جمهوری اسلامی توهم بود.
موج اخراجها در رادیو زمانه
به دنبال شدت یافتن اختلافات بین کارکنان ایرانی رادیو زمانه با مدیر هلندی آن، این مسأله منجر به استعفا یا اخراج تعدادی از کارکنان این رادیو شده است.
روزنامه جمهوری اسلامی:
حضور مشایی انتخابات را با تنش هایی رو به رو خواهد ساخت
* تبليغات زودهنگام انتخابات رياست جمهوري حالا به جريان معروف به انحرافي كشيده شده است. سايت روزنامه دولتي ايران نوشت: برخي نظرسنجيهاي منتشر نشده مراكز رسمي نشان ميدهد، اسفنديار رحيم مشايي محبوبترين چهره سياسي كشور است. بسياري از صاحبنظران معتقدند حضور رحيم مشايي در انتخابات يازدهم رياست جمهوري زمينهساز مشاركت حداكثري و انتخابات رقابتي خواهد بود. در مقابل برخي ديگر بر اين باورند كه حضور مشايي حتي درصورت تاييد صلاحيت، انتخابات را با تنشهايي روبرو خواهد ساخت.
انفجار در ریاض
* رسانههاي خارجي از انفجار در مقر وزارت اطلاعات عربستان سعودي و كشته شدن معاون رئيس سازمان اطلاعات اين كشور خبر دادند. به گزارش الفجر پرس، مقر وزارت اطلاعات عربستان سعودي در رياض ديروز منفجر شد و بر اثر آن، "مشعل القرني" معاون بندر بن سلطان رئيس سازمان اطلاعات عربستان كشته شد.
اين سايت خبري اعلام كرد كه هنوز نتوانسته است از طريق منابع ويژه اين خبر را تاييد كند. دو روز قبل از اين انفجار، بندر بن سلطان با حكم شاه عبدالله، به رياست وزارت اطلاعات عربستان منصوب شده بود.
شهرداری که قصد زیر گرفتن یک شهروند را داشته
* شهردار يكي از شهرهاي استان مازندران در اقدامي تعجب برانگيز در حين درگيري لفظي با يك شهروند، سيلي محكمي به گوش او زد.
ماجرا از آنجا آغاز شد كه ظاهراً آقاي شهردار قطعه زمين شخصي خود را 2 ماه قبل به اين شهروند فروخته و چكي را هم بعنوان وديعه دريافت نمود و به علت تعلل براي انتقال سند در چند مرحله درگيري لفظي ميانشان به وجود آمده و آقاي شهردار پس از آن كه با خودروي شهرداري قصد زير گرفتن اين شهروند را داشته در مقابل اعتراض او پس از نثار فحش و ناسزا با پياده شدن از خودرو، به صورت اين شهروند سيلي زده و بلافاصله از محل درگيري دور ميشود و اين شهروند درحالي كه تعدادي از شهروندان نظارهگر ماجرا بودند ضمن تماس با پليس 110 اقدام به تنظيم صورت جلسه مينمايد.
طبق شنيدهها با پيگيري حقوقي اين پرونده از سوي شهروند مضروب موضوع از سوي مراجع ذيصلاح دردست بررسي ميباشد. شهردار ياد شده در طول دوران خدمت خود زمينهاي زيادي را خريد و فروش نموده است.