عروجی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک گفت:چهارو نیم هكتار از گلخانه های این شهرستان به كشت سبزی شامل تك برگی وغده ای وصیفیات نظیر خیار وگوجه وفلفل دلمه ای اختصاص یافته است .
وی افزود: در هر متر مربع گلخانه های این شهرستان 30كیلوگرم خیار وگوجه برداشت می شود و پیش بینی می شود از این سطح زیر كشت یك هزار و350تن محصول برداشت شود.
عروجی ادامه داد:40درصد تولید سبزی و صیفی این شهرستان مازاد بر مصرف است كه به بازار اراك ارسال می شود.
تولید صیفیجات با توجه به زمان اندك مورد نیاز برای تولید و هزینه های اندك تولید به نسبت محصول زراعی صرفه اقتصادی بیشتری دارد.
52درصد از جمعیت 110هزار نفری خمین كشاورز هستند./س