به گزارش
خبرنگار با شگاه خبر نگاران سنندج ،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با اصول صحیح تغذیه ای در ماه مبارک رمضان علاوه بر اثار معنوی تاثیرات زیادی بر سلامت جسمی روزه دار دارد .
بیدار پور افزود : بدن در زمان افطار در حال استراحت کامل است که باید از مواد غذای مناسب به دستگاه گوارش فشار وارد نمی کند استفاده کرد.
وی به روزه داران توصیه کرد :شام را با غذا های سبک،کم قند و فیبردار مثل سوپ،سبزیجات یا سالاد که فشار چندانی به معده وارد نمی کند شروع کرده و شام را به صورت سبک میل کنند ./س