به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، هنگام افطار ذخیره قندى بدن بسیار كم است و به همین دلیل بهتر است در زمان افطار، با خوردن مواد قندى این كمبود جبران شود. بنابراین مصرف زولبیا یا بامیه در هنگام افطار مجاز است، البته به مقدار كم، زیرا مصرف بیش از حد آن به خاطر استفاده از روغن، كرهو ماستو ادویه جاتمختلف در تركیبات این نوع شیرینى و عدم اطمینان كافى به منابع مذكور ممكن است سبب مسمومیت هاى غذایى شود.
علاوه بر آن مصرف بیش از حد زولبیاو بامیهبا توجه به این كه اشتهارا كاهش مى دهد، باعث عدم مصرف مواد غذایی مورد نیاز بدن مى شود./س