معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : این مقدار گوشت مرغ به ارزش 210 میلیارد تومان در مازندران تولید شود و به بازار عرضه می شود .
نگهدار با اشاره به تولید 92 میلیون و 890
هزار قطعه جوجه افزود : این مقدار جوجه 4 ماه امسال در 37 کارخانه جوجه کشی استان
تولید شده است .
او با بیان اینکه 60 میلیون و 700 هزار قطعه جوجه یک روزه هم امسال در استان تولید
شد ، گفت : 100 هزار نفر در صنعت دام و طیور مازندران فعالند .
285 میلیون قطعه جوجه یک روزه پارسال در مازندران تولید شد که 31 درصد تولید کل کشور
را شامل می شود ./س