به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران ، حسن مكرمی ' ضمن تبریك حلول ماه مبارك رمضان ، افزود : با روزه گرفتن ، چربی های اضافی بدن از بین می رود و این موضوع از ابتلا به عوارض چاقی و در نهایت برخی بیماری ها از جمله بیماری های قلبی و عروقی ، جلوگیری می كند
مكرمی با اشاره به افزایش بیماری های قلبی و عروقی و سرطان ها ، بیان داشت : مهم ترین عوامل ابتلا به این بیماری ها نوع غذا و شیوه زندگی است كه باید تغییر كند
مدیر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی مازندران با تاكید بر كاهش مصرف مواد غذایی در ماه مبارك رمضان ، بیان داشت : مصرف مواد غذایی در ماه رمضان باید 20 درصد كمتر از شرایط عادی باشد تا شاهد نتایج مطلوب آن باشیم
وی با اشاره به عدم مصرف غذا در ماه رمضان به مدت نسبتا طولاتی بین 15 تا 16 ساعت ، تاكید كرد : باید در هنگام افطار از مصرف زودهنگام مواد غذایی سنگین بشدت پرهیز شود
مكرمی گفت : استفاده از آب ولرم و یا چای كمرنگ و همچنین استفاده از مواد فیبری و قندی طبیعی همچون خرما ، توت فرنگی و كشمش به همراه نان ، پنیر و گردو در وعده غذایی افطاری بسیار توصیه می شود./س