به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ،' سید خلف موسوی' در جلسه هماهنگی ابلاغیه سهم تسهیلات بانكی برای ایجاد و اجرای تعهد اشتغال استان از سوی معاون توسعه اشتغال و كارآفرینی كشور اظهار داشت: برای سال جاری 131 هزار فرصت شغلی جدید از سوی دستگاه های اجرایی برای استان خوزستان در نظر گرفته شده است.
وی افزود: جمع كل تسهیلاتی كه به استان خوزستان ابلاغ شده است مبلغ 33 هزار میلیارد و 826 میلیون ریال است كه به تفكیك بین بانك های ملی، صادرات، سپه، تجارت، ملت، پست بانك و بانك رفاه كارگران توزیع شده است.
دبیر كارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان این اعتبارات را شامل طرح های نیمه تمام مصوب و مانده سهمیه بنگاه های زودبازده مربوط به سال های 84 و 89 و ابلاغیه سال 91 برشمرد و خاطر نشان كرد: ابلاغیه سال جاری افزون بر 9 هزار 734 میلیارد ریال است كه امسال باید طرح های آن از سوی دستگاه های اجرایی ذیربط به كارگروه اشتغال و كمیته تخصصی معرفی شوند و بقیه نیز شامل یك هزارو 451 طرح نیمه تمام مصوب مربوط به سال های 84 تا 89 است.
موسوی از مهلت سه روزه استاندار خوزستان به بانك ها خبر داد و افزود: استاندار خوزستان 3 روز به بانك های استان مهلت داد كه اطلاعات مربوط به طرح های نیمه تمام مصوب و مانده تسهیلات بنگاه های اقتصادی زودبازده را به دستگاه های اجرایی و دبیرخانه شورای اشتغال ارسال كنند.
وی گفت: دستگاه های اجرایی نیز مكلف هستند نظر خود را به بانك های عامل و همچنین كارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان اعلام نمایند.
این مقام مسوول نقش بنگاه های اقتصادی زودبازده كوچك را در كاهش نرخ بیكاری و رشد اقتصادی استان چشمگیر دانست و تاكید كرد: تكمیل طرح های بنگاه های اقتصادی نیمه تمام در اولویت اول استان قرار دارد و دستگاه های اجرایی و بانك ها تمام تلاش خود را برای تكمیل این طرح ها انجام دهند.
مدیر كل تعاون ،كار و رفاه اجتماعی خوزستان اظهار كرد: به دنبال طرح هایی هستیم كه هم دارای توجیه اقتصادی باشند و هم ظرف مدت یك سال عملیاتی شوند تا شاهد رونق و شكوفایی اقتصادی استان باشیم. /س