سرپرست اداره کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: مردم استان گوشت قرمز، سفید و آلایش خوراکی دامی مورد نیاز خود را در بسته‌بندی‌های کد‌دار تهیه کنند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبيل صادق صالحی امروز در نشست با دامپزشکان ناظر ذبح شرعی در اردبیل افزود: مردم برای تهیه مواد مورد نیاز خوراکی خود بهداشت و سلامت عمومی را نیز لحاظ می‌کنند و شایسته است آنها را در تهیه مواد گوشتی دامی راهنمایی پزشکی کنیم.

وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان بازرسی‌های بهداشتی از اماکن عرضه و توزیع مواد خام دامی تشدید شده است، گفت: در سه ماه اول امسال 52 تن فرآورده خام دامی آلوده و غیربهداشتی در این استان ضبط و معدوم شد.

صالحی افزود: در این مدت 21 هزار مورد از بیش از 3 هزار مرکز عرضه، نگهداری و توزیع و تولید فرآورده های خام دامی در سطح استان بازدید بهداشتی شده و 117 متخلف این عرصه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

وی گفت: این طرح با هدف به حداقل رساندن شیوع بیماری‌های مشترک، ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه و اطمینان شهروندان از سلامت فرآورده‌های خام دامی اجرا می‌شود.

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان اردبیل با بیان اینکه ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه منوط به ارتقای فرهنگ عمومی جامعه است، افزود: با آموزش و اطلاع‌رسانی مداوم و مستمر بستر فرهنگ‌سازی در جامعه فراهم می‌شود و به تبع آن بسیاری از بیماری‌های مشترک که ریشه در مصرف فرآورده‌های خام دامی آلوده و غیر بهداشتی دارد مرتفع شده و این بیماری‌ها در جامعه تحت کنترل خواهد بود./س

برچسب ها: اردبیل ، فراورده ، های ، گوشتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.